S
Stivie G
Гостин
Што е толку смешно? Не можеме сите да бидеме навивачи на Јунајтед и да се смееме на тоа што сме добиле слаб противник( во вашиот случај кристал Паласа)Бог да чува... секаков народ.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е толку смешно? Не можеме сите да бидеме навивачи на Јунајтед и да се смееме на тоа што сме добиле слаб противник( во вашиот случај кристал Паласа)Бог да чува... секаков народ.
![]()
Кој го рече тоа? И не плачеме туку навистина ми е чудно как вам секогаш ви се погодуваат некои од 5 Лига и тоа на домашен теренПа нели не ви е важен купов,
Кој го рече тоа? И не плачеме туку навистина ми е чудно как вам секогаш ви се погодуваат некои од 5 Лига и тоа на домашен терен
Што е толку смешно? Не можеме сите да бидеме навивачи на Јунајтед и да се смееме на тоа што сме добиле слаб противник( во вашиот случај кристал Паласа)
Друже, не сум ни јас крив ни ти што така се паднало на ждребката... значи во тој случај тужи ги садовите од кој беа влечени топчињата со имињата на екипите.И дај биди паметен и не глуми лудило со тоа што велиш дека Фергусон пак се умешал во ждребката, пошто има многу народ што чита овде.
Масоните се вмешани ..Кој го рече тоа? И не плачеме туку навистина ми е чудно как вам секогаш ви се погодуваат некои од 5 Лига и тоа на домашен терен
Манчестер Јунајтед - Кристал палас
Ливерпул со Арсенал
за другите, немам визии
Мои „типови“, за четврт маусот, да нема забуна.
Преку мачето и кучето..Све си мислам дека претседателот на ФА е некој далечен роднина на САФ