FA & Capital One Cup

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па нели не ви е важен купов, што квичите сеа кој добил слаб, кој добил јак противник. Еве мене ако ми е важен некој куп тоа е ФА, мада 3 пати побитна ми е Премиер Лигата. И ич не ми е гајле кој што добил...

S

Stivie G

Гостин
Па нели не ви е важен купов,
Кој го рече тоа? И не плачеме туку навистина ми е чудно как вам секогаш ви се погодуваат некои од 5 Лига и тоа на домашен терен

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој го рече тоа? И не плачеме туку навистина ми е чудно как вам секогаш ви се погодуваат некои од 5 Лига и тоа на домашен терен
Па прошлите ги имавме на гости. И ако лани вие го тепавте Нортхемптон дома ќе бевте во поповолна положба за ждрепката оваа година и на вас ќе ви се паѓаа вакви тимови.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Што е толку смешно? Не можеме сите да бидеме навивачи на Јунајтед и да се смееме на тоа што сме добиле слаб противник( во вашиот случај кристал Паласа)
Друже, не сум ни јас крив ни ти што така се паднало на ждребката... значи во тој случај тужи ги садовите од кој беа влечени топчињата со имињата на екипите. :) И дај биди паметен и не глуми лудило со тоа што велиш дека Фергусон пак се умешал во ждребката, пошто има многу народ што чита овде.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друже, не сум ни јас крив ни ти што така се паднало на ждребката... значи во тој случај тужи ги садовите од кој беа влечени топчињата со имињата на екипите. :) И дај биди паметен и не глуми лудило со тоа што велиш дека Фергусон пак се умешал во ждребката, пошто има многу народ што чита овде.
Ама како сакаш да биде третиран клуб што изгуби лани од Нортхемптон во прва или втора рунда не се сеќавам и ги почна натпреварите во Карлинг оваа година едно коло пред сите други поголеми тимови да ги наречам? Тие со Нотхемптон, Челзи лани со Њукасл исто дома... Секако дека ќе им се паѓаат потешки. Стварно не ми се јасни некои, дај погуглајте малце и ќе сфатите зашто е ова вака. Нешто слично ко ждрепката што е во ЛШ и што го пикаат Милан во втор шешир.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.716
Поени од реакции
11.971
Па у пичку материн више. Реков јас ако одиме во полуфинале двете на гости ќе ги играме

В

Вори

Гостин
Мене ми е важен купов,пехар си е пехар,титула си е титула.А тие што викаат дека не ги боли за Карлинг,лажат.Тимот ако им освои после,ќе се влажнат и ќе се радуваат.

Иначе пак најтешкиот противник за Челзи,отприлика.Смешно ми е,стварно.Полесна ждрепка Челзи ќе има во ЛШ,отколку во Карлинг.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.716
Поени од реакции
11.971
Гледајќи го вака Арсенал мислам дека на крај јас ќе испаднам смешниот во приказнава :pos::pos:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Манчестер Јунајтед - Кристал палас
Ливерпул со Арсенал
за другите, немам визии :D
Мои „типови“, за четврт маусот, да нема забуна.
Најлесниот го погодив.
Штета.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Све си мислам дека претседателот на ФА е некој далечен роднина на САФ

Kajgana Shop