Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи не ми јасно колку се буните што победиле тие, а зошто не ОТ бенд, Србија нека си прави што сака,не е наша држава и за нас е подобро што ќе имаме послаба конкуренција
Стварно не ми е јасно, за нашиот евросонг не се буневте толку![]()
Не ми се верувааааааааааа :nesvest:
Малку ви беше расправања за нашиот Евросонг како од животна важност да е тоа што победиле Некст Тајм, па сега уште се преокупирате со тоа зашто не победиле момциве од ОТ него овој бушавиов. Ајде одете на српски форуми и дискутирајте
Многу се значајни овие работи, мноооооогу. Не ми текнува побитна работа друга во моментов.
Ако не тогаш![]()
Само се прашувам за крај дали некој србин го здоболе к*рац за нашиот евросонг?
Си го знаете и самите одговорот :back:
А пишуеше у весник имало нешо виртуелна евровизија, демек тие шо не победиле, публиката да ги гласа на нет и да идат на некоја секундарна евровизија. Oд кај нас Влатко Лозановски победил, па и србите овие нека ги одберат и на крај сите тоа ќе глеаме![]()
Не ми се верувааааааааааа :nesvest:
Малку ви беше расправања за нашиот Евросонг како од животна важност да е тоа што победиле Некст Тајм, па сега уште се преокупирате со тоа зашто не победиле момциве од ОТ него овој бушавиов. Ајде одете на српски форуми и дискутирајте
Многу се значајни овие работи, мноооооогу. Не ми текнува побитна работа друга во моментов.
Ако не тогаш![]()
Само се прашувам за крај дали некој србин го здоболе к*рац за нашиот евросонг?
Си го знаете и самите одговорот :back:
Леле не мошам да верувам Sakis Rouvas = Тоше Проевски. Колку само и песната и гласот ми личат на Тоше што ме зачудува дека оваа година ќе им дадеме 12 поени на јужните ни комшии
Леле не мошам да верувам Sakis Rouvas = Тоше Проевски. Колку само и песната и гласот ми личат на Тоше што ме зачудува дека оваа година ќе им дадеме 12 поени на јужните ни комшии![]()
Не можиш ни да замислиш да правиш споредба меѓу Тоше Проески (да, без В) и ова гејчето. Не му стига ни до глуждови овај на Тоше.
Не знам шо имаш слушано ти.![]()
Кажи дека се шалеше!Бидејки секоја споредба на Гејленд со Тоше е за камшикување, а по црвенките шо ги имаш на добар пат си до истото.:kesa:Леле не мошам да верувам Sakis Rouvas = Тоше Проевски. Колку само и песната и гласот ми личат на Тоше што ме зачудува дека оваа година ќе им дадеме 12 поени на јужните ни комшии![]()
Зоте за твое добро остај ја иглата. Дрогата коси, а не сакаме оваа наша напатена земја да загуби ваков деец како тебе.Леле не мошам да верувам Sakis Rouvas = Тоше Проевски. Колку само и песната и гласот ми личат на Тоше што ме зачудува дека оваа година ќе им дадеме 12 поени на јужните ни комшии![]()
Знаете ли кога ќе победи Калиопи на Евросонг?
- Next Time.
:pos2::pos2: