Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахахахха, а јас мислев дека кај нас беше наместен изборот :pos2::pos2:
не се нормални србиве мајке ми. сега, дефинитивно ќе бидеме меѓу подобрите, со оглед на тоа што нашата песна заедно со босанската ќе треба да ја бранат честа на рокот (па каков и да бил:toe:):vozbud:

Ете, и на србите им се случи тоа што се случи и со Скопски. Некој си фрик доби најмногу гласови од фосилното жири и така со неколкуте гласови од нацијата, излезе прв со два бода пред ОТ Бенд кои добија само 5 од жири и 12 од нацијата.

Ха ха ха, излегува Марко Кон на сцена а публиката го исвиркува.... како Каља да ја гледам... Па и што срање песна избраа... ама ако, нашите барем повеќе шанси ќе имаат (ако воопшто влезат во финале :) )

хаха урнебес и србиве местенки прават невидени..песнава им е за подвода само..цела публика ги исвиркуваше..

Требаше ОТ бенд да победат.Со ваква песна тешко некој добар пласман да направат во Москва :smir:

Лелелелелеле, овие биле бетер од нас.Каква очигледна местенка тоа нешто невидено.Песната на ОТ бенд дефинитивно беше подобра од оваа ципела ццц.Којзнае колку им платиле за да бидат први.Уште еден доказ дека не се слуша гласот на народот, и дека се' е политика:toe:.

Добро е немаше само кај нас свирежи али ова е дело на жирито и знаев дека арогантниот и препотентен Жељко нема да гласа за ОТбенд ниту пак за Оскар, не поради нив туку не е во добри односи со авторите на овие песни,поточно тој никогаш не може да им опрости што тие веќе еднаш победија на евровизија.
Инаку Марко Кон победникот сосем случајно се пријавил поточно тој ја напишал песната па барал изведувач и откако не нашол си ја отпеа сам.

Хит ќе биде Благослов за крај,да знаете...а оваа нема ни во финале да влезе

A be mislam deka turskata treba da pobedi ovie nasive za niso ne gi biva !!
Türkiye,Türkiye

Јас исто така гледав беовизија и вчера и мене една од песните што ми се допаќаѓе беше и оваа победничката песна ципела. Изгледа пак ние ќе заостануваме со стилот на песни кога се работи за евровизија бидејќи србите одбра токму таков стил на песна со малку хумор а ние испраќаме стара стил на џон бон чови песна од 80-сетите. Но нашиот народ нема слух за музика и наместо да го испратевме рок агресори и ние тогаш ќе бевме полн погодок со песната.

Еве, ако мислевме дека ни нема конкуренција за скандалозни избори, Србите не демантираа. Бетар се од нас.
Како можеше некоја си песна Моја ципела :uvo:, да добие 12 поени од жири, а главните фаворите кои имаа одлична песна само 5.
А истите тие од публика добија 12 поени со 28500 гласови (колку сите други песни заедно). Штета, не ми се верува дека не одат ОТ Бенд, а имаат одлична песна.

А кажаа негде редослед на останатите, гласови нешто, оти нигде не можам да најдам. Секаде пиши дека само тој Марко Коњ победил :)

он имаше 19 ОТ Бенд имаа 18 после трет незнам кој беше

А кажаа негде редослед на останатите, гласови нешто, оти нигде не можам да најдам. Секаде пиши дека само тој Марко Коњ победил :)

На крајот според собрани поени и од жири, и од публика тој Марко Кон имаше 19, а ОТ Бенд 17 поени (12 од публика, а само 5 од жири). За другите не се сеќавам.

леле србите се понапред од нас и праќаат песна која е баш во евровизиска шема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom