Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По мене песните не се исти.

Значи не ми јасно колку се буните што победиле тие, а зошто не ОТ бенд, Србија нека си прави што сака,не е наша држава и за нас е подобро што ќе имаме послаба конкуренција
Стварно не ми е јасно, за нашиот евросонг не се буневте толку:toe:

Затоа што имаат фанови кај нас. Зошто се вртите на политика :tapp:?

Не ми се верувааааааааааа :nesvest:
Малку ви беше расправања за нашиот Евросонг како од животна важност да е тоа што победиле Некст Тајм, па сега уште се преокупирате со тоа зашто не победиле момциве од ОТ него овој бушавиов. Ајде одете на српски форуми и дискутирајте :vozbud:
Многу се значајни овие работи, мноооооогу. Не ми текнува побитна работа друга во моментов.
Ако не тогаш
icon_sad.gif

Само се прашувам за крај дали некој србин го здоболе к*рац за нашиот евросонг?
Си го знаете и самите одговорот :back:

Ова ми е прва година да гледам Беовизија и тоа заради учесниците од ОТ, кои (за оние кои не знаат) се многу популарни тука. Затоа и коментираме, не затоа што Србија ни е од посебна важност.

А пишуеше у весник имало нешо виртуелна евровизија, демек тие шо не победиле, публиката да ги гласа на нет и да идат на некоја секундарна евровизија. Oд кај нас Влатко Лозановски победил, па и србите овие нека ги одберат и на крај сите тоа ќе глеаме :):):)

Не гласаше публиката него членовите на ОГАЕ Македонија.А победникот на натпреварот Second Chance го избираат повторно членовите на ОГАЕ клубовите ширум Европа.
Што се однесува до изборот кај нас беше доста неизвесно и да последното гласање подеднакви шанси за победа имаше Влатко, Наде Талевска, Даниел и Сленг.

Не ми се верувааааааааааа :nesvest:
Малку ви беше расправања за нашиот Евросонг како од животна важност да е тоа што победиле Некст Тајм, па сега уште се преокупирате со тоа зашто не победиле момциве од ОТ него овој бушавиов. Ајде одете на српски форуми и дискутирајте :vozbud:
Многу се значајни овие работи, мноооооогу. Не ми текнува побитна работа друга во моментов.
Ако не тогаш
icon_sad.gif

Само се прашувам за крај дали некој србин го здоболе к*рац за нашиот евросонг?
Си го знаете и самите одговорот :back:

Така е бе Кико.Си имаат српски форуми па таму нека докажуваат правдини и нека исправаат криви дрини зашто не победиле момците од ОТ бенд.Секоја дискусија поврзана со скандалите на Беовизија на овој форум мислам дека е непотребна.Ги коментиравме песните, победникот, знаеме кој ке ја претставува СРбија, и се фокусираме кон следните избори.

А што направија Даниел и Милица?
Значи Србија е исто како нас со изборот, гласање и се, само што таму ете на ОТ не им давале поени, а кај нас на Некст Тајм им дава апоени од жирито.
Аман од вакви глупи песни како ципелава, зашто не сакаат Србиве нешто модерно како што е песнава на ОТ

Абе Србија увек испраќа подобри песни од нас или подобро кажано помодерни и стално го погаѓа вкусот на европа. Еве сега го испраќаат и Бетовен во Москва :wink:

beethoven.jpg

Kon-3.jpg

Леле не мошам да верувам Sakis Rouvas = Тоше Проевски. Колку само и песната и гласот ми личат на Тоше што ме зачудува дека оваа година ќе им дадеме 12 поени на јужните ни комшии :)

Леле не мошам да верувам Sakis Rouvas = Тоше Проевски. Колку само и песната и гласот ми личат на Тоше што ме зачудува дека оваа година ќе им дадеме 12 поени на јужните ни комшии :)

Која споредба:nesvest:
Инаку оваа година песната на Гејлада е катастрофа...:tapp:

Не можиш ни да замислиш да правиш споредба меѓу Тоше Проески (да, без В) и ова гејчето. Не му стига ни до глуждови овај на Тоше.

Не знам шо имаш слушано ти. :tapp:

Не можиш ни да замислиш да правиш споредба меѓу Тоше Проески (да, без В) и ова гејчето. Не му стига ни до глуждови овај на Тоше.

Не знам шо имаш слушано ти. :tapp:

истата енергија излга од песната, не зборам за глас ил инешто друго. енергијата на песната е иста како песните на тоше.

Кажи дека се шалеше!Бидејки секоја споредба на Гејленд со Тоше е за камшикување, а по црвенките шо ги имаш на добар пат си до истото.:kesa:

Зоте за твое добро остај ја иглата. Дрогата коси, а не сакаме оваа наша напатена земја да загуби ваков деец како тебе.

ЗОТЕ брат, ја те разбирам, не им замеравај на другиве што не можат да те сфатат :)
Енергија, тачно, заеби 12-ка за комшиите, сепак рано е за тоа...
Оваа година само за поголеми празници и големи одмори ќе се иде кај нив, а од наредната кога ќе спласнат страстите може и ќе им даеме 12-ка :)

Темава е за Евровизија 09 и Србија е дел од таа Евровизија и ако на некој му смета што се коментира за српската песна и избор тогаш нека ги рипне тие постови. А ако не е на место некој пост си има модератори и админи. Бај д веј, знам многу срби што ги интересираше нашиот Евросонг исто како што мене ме интересира нивниот и мое право е за која песна највише ќе коментирам. А иначе мислам дека србите имаат појше шанса од нас, пошто нашата песна никој не ја глеа и онака, па ме интересира они што ќе направат.

Јас се прашувам дали е подобро да коментираш на теми што те интересираат или да трошите време на муабети у празно и да се прашувате глупави прашања на теми што не ви се битни:toe:

Енивеј, оваа грчкава нешо не ми се свиѓа, али сценски настап ќе игра голема улога. А српскава вака влга у уво, јес да е благо ретардирана!

цццц... балканска работа, и кај србиве местено... Па како можи жирито на ОВАЈ да му дај 12. Слушнав дека и Жељко му дал 12, како е можно барем тој знае што е добра музика... оф леле.

Песна што не чини не чини, ама барем да беше смешна мајтапска како нашата Генгста Оро, ама ни смешна не е, дебилска......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom