Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Кој си бе ти? @Деко reloaded! ХХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој си бе ти? @Деко reloaded! ХХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
Па кој да освои? Не Франција, не Португалија, кој? Ти ебам тоа кикириката.Епа и Франција да освоеше и за нив ќе умарав. Ама најмалку заслужи Португалија оти имаше 1 (со букви - една) победа во 90 минути а стана Европски шампион. И немој да ми ги правиш мене тие што би било - кога би било сценарија оти така можам да ти направам сценарио каде Унгарија требаше да е Европски шампион.
Бреј, класично главење у дното. Експертиза на дело.Кој ти курац па и тебе, ко Џоко Хаџиевски се предомисли.![]()
Цело првенство беше толку нестабилен, денеска наплати за тоа. Посебно одбранан на Гризман на почетокот, ја извади од нигде-никаде. Ама и тоа бекот Рафаел растури денеска, напред назад се отепа од трчање, имаше 2-3 глупи пасови ама поштено си развали цела утакмица.
Па кој да освои? Не Франција, не Португалија, кој? Ти ебам тоа кикириката.![]()
Ovaj pa pederov Vori kakvi pederski fotki zemal da stava na forum, da ispovrakja sve so jadel i pijel covek.Само 4 гласа беше на почетокот дека Португал се ЕП шамшиони. Не сме баш прогнозери
Ајде Португал Честички!!!
![]()
Ова ти го запамтив, сите тука со несигурност коментираме, абе пазете да не освојат циганиве, е сеа ќе освојат без победа а у. Ти најсигурен, горд, у тежок филм.Кој кур баш мене ме најде бе Џонтро од толку ботски постови низ темата.Нема веза , си мора дупење кој си заслужил особено после вакво лудо првенство.
Него Гризман кој малер го уби оваа сезона , во рок од 2 месеци 2 големи европски финалиња губи.![]()
Него Гризман кој малер го уби оваа сезона , во рок од 2 месеци 2 големи европски финалиња губи.![]()