ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе освојат португалците , а Македонија ќе стане рамо до рамо со Швајцарија по квалитет на живот. :pos: Треба да си страшен оптимист да веруваш во ова , дури и тогаш пак нема да веруваш. Без разлика кој помине утре , финалето ќе им биде ревијално против Португалија.

мора малце да исфорсирам хумор, јеби га

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Јебига, титула зема тој што највише заслужил а не тој што играл најубав фудбал.

Од една страна, цела сезона го дрвите курот дека ги сакате Атлетико, дека ви се ептен симпатична екипа, дека кур се тресе шта ти ја знам, ама затоа сега Португалија не чини. И Атлетико игра мротв фудбал ама тоа ви е океј. Одлучите се што сакате.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
И така братче влезе братот Едер што не постоеше на фудбалска карта на напаѓачи, му е*а матер на новото засилување на Барса, му ги зема сите дуели, постига еврогол и им носи титула на португалциве кои реално никој не веруваше после првите две утакмици дека група ќе поминат а камоли да освојат.
Требаше да му ја сликам фацата на другар ми на крај кога рече дека ќе ги отвореле ко Аргета после повредата на Роналдо а ја му кажав дека повредава на Роналдо може да има контра ефект и португалциве да им го брцнат на крај. Лапнав Магнумче. Шо го е*ам.:cool::D
Чоече со каков состав не освоија у 2004-та гледај сега со Едер, испуканиот Кварезма, Соареш и Вилијам Карављо освајаат.:D Браво како и да е. Мушка игра.(y)
Заслужи Роналдо.
Пепе мајсторе па ти си бог. Дечкото е криминалец али за партијава секој чест. И во Реал имаше јаки партии. Ваљда како старее се доведува у ред :D.
Морам голема пофалба да дадам на Фонте. Ретко паметен штопер во друштво на криминалци како Пепе, Бруно Алвеш и Карваљо. Кај се испили таков паметен штопер португалците секад имале криминалци почнувајќи од Коуто, Ксавиер, Aндраде па до овие денес. Дечко браос! (y)

За Француска шта речи?
Погба бе братче? Што беше со тебе денес бе циркузанту? Дозволи Сисоко што годинава со Њукасл немаше една јебена утакмица добро изиграна да ти го јаде сутлијашот у Финале.
Жињак ако дадеше гол тоа стативата требаше сите 22 играчи на терен и тие на клупа да се обесат. Комплетно.
Од почеток ми беа најантипатична селекција и чекав секоја утакмица да кикснат за да ми се направи ќејф. Чекав до финале јебига ама ужитакот е појак.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Епа Вечнаја Памја
ајт сиктер дома вибам телетабисите недоносени

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Како бе го проценуваш тоа заслужено/незаслужено? Па не е еден меч ова, имаше 4 елиминациони мечеви за да ги избацат, плус три во групата. 7 мечеви на среќа? Ти реков против Исланд требаше 100 гола да дадат, со Унгарија знаеш и сам што се дешаваше, им потфрли одбраната на тој меч инаку си одиграа солидно, со Австрија имаа 23 удари од кои 6 во рамки и промашен пенал на Роналдо, ок со Хрватска мртва беше али Хрватска не е воопшто наивна репрезентација... Ти реков и во претходниот пост, ете и Франција беше мртва, што не умараш за нив? Добри се Португалија не јади гомна со сила, тоа што Марио експертот и некои други експерти искоментирале така не значи дека се во право.
Епа и Франција да освоеше и за нив ќе умарав. Ама најмалку заслужи Португалија оти имаше 1 (со букви - една) победа во 90 минути а стана Европски шампион. И немој да ми ги правиш мене тие што би било - кога би било сценарија оти така можам да ти направам сценарио каде Унгарија требаше да е Европски шампион.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Епа и Франција да освоеше и за нив ќе умарав. Ама најмалку заслужи Португалија оти имаше 1 (со букви - една) победа во 90 минути а стана Европски шампион. И немој да ми ги правиш мене тие што би било - кога би било сценарија оти така можам да ти направам сценарио каде Унгарија требаше да е Европски шампион.
А да глеаш реприза Мареј-Раонич?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Утакмицава мртва, како што можеше и да се очекува од Португалија, Франзуциве под импресии и под притисок, ништо посебно не створија, Паје импресиониран и скроз изгубен, трема еден куп...
...
Изгинаа циганиве реално, играа ко екипа што е најважно, понекогаш колку и да ме нервираат вакви екипи сепак на крај мило ми е кога слаба и неисфорсирана екипа ќе напраи нешто големо, мора да им се даде поштовање.
Мене ми беше интересно финалево, не беше мртво у никој случај.
Кој ти курац па и тебе, ко Џоко Хаџиевски се предомисли. :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Тоа ти се вика брат фудбал...еве според тебе кој заслужи да биде првак и зошто ?
И ГСВ имаа рекордна сезона у НБА па Кралот пак ги еб*ше.
Немаше некој изразит да речиш дека 100% заслужи, ама знам дека Португалија најмалку заслужи од полуфиналистиве.[DOUBLEPOST=1468190892][/DOUBLEPOST]
А да глеаш реприза Мареј-Раонич?
Сабајле, со кафето да ми тргни денот. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Исто и Седрик искина реално, на првата утакмица тој Виериња беше за никаде, заради него примија и гол.

И тој левиот бек Рафаел им беше добар, може Роналдо да го земе у Реал ко замена за Марсело.

И оној Жоао Марио ме изненади, за Погба е Едгар Давидс.

Овој Сантош испадна топ селектор затоа што ги увиде грешките и си ги поправи. Тоа е и ваљда едната добра страна коа имаш тим составен од „анонимуси“ па моеш да закуцаш на клупа некој по лош меч. Фактот што само Роналдо, Пепе и Патрисио беа стартери на сите текми говори многу.

Е за Карваљо се глеа дека е играч на Мендеш, врска нема овој ебате преценет, рандом црнчуга без грам памет, најслаба точка кај шампиониве можда.
Рафаел мислам дека веќе потпиша за Дортмунд. Жоао Марио го ногирал Мендеш пред да почне првенствово и змијава лут му е, пастирав линк негде по темиве.

Полека сега со плукањето кон Португалија, мртва, ваква, таква, како прво без шпиц играа, со релативно анонимус голман, штопери со вкупно 250 години, години уназад најзвучни имиња им се Роналдо, Нани и вечниот талент Кварезма. Кога требаше највеќе, за излез од група и за финале си искинаа, во финале некогаш и среќа треба да те послужи а нив баш обратното, им се повреди најдобриот играч. Да им беше Симеоне селектор ќе викавте мудро тактички изиграно :D :D :D :D

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
И така братче влезе братот Едер што не постоеше на фудбалска карта на напаѓачи, му е*а матер на новото засилување на Барса, му ги зема сите дуели, постига еврогол и им носи титула на португалциве кои реално никој не веруваше после првите две утакмици дека група ќе поминат а камоли да освојат.
Требаше да му ја сликам фацата на другар ми кога му кажав дека повредава на Роналдо може да има контра ефект и португалциве да им го брцнат на крај.
Чоече со каков состав не освоија у 2004-та гледај сега со Едер, испуканиот Кварезма, Соареш и Вилијам Карављо освајаат.:D Браво како и да е. Мушка игра.(y)
Заслужи Роналдо.
Пепе мајсторе па ти си бог. Дечкото е криминалец али за партијава секој чест. И во Реал имаше јаки партии. Ваљда како старее се доведува у ред :D.
Морам голема пофалба да дадам на Фонте. Ретко паметен штопер во друштво на криминалци како Пепе, Бруно Алвеш и Карваљо. Кај се испили таков паметен штопер португалците секад имале криминалци почнувајќи од Коуто, Ксавиер, Aндраде па до овие денес. Дечко браос! (y)

За Француска шта речи?
Погба бе братче? Што беше со тебе денес бе циркузанту? Дозволи Сисоко што годинава со Њукасл немаше една јебена утакмица добро изиграна да ти го јаде сутлијашот у Финале.
Жињак ако дадеше гол тоа стативата требаше сите 22 играчи на терен и тие на клупа да се обесат. Комплетно.
Од почеток ми беа најантипатична селекција и чекав секоја утакмица да кикснат за да ми се направи ќејф. Чекав до финале јебига ама ужитакот е појак.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не..најакото е тоа што Португалците ги викате ѓупци, а овие Французите сите како од котел да се изваени..поголеми ѓупци нема од нив..не знам само во која смисла мислите ѓупци?..дека се црни или сиромашни/крадци?..за црнци Французите ги јадат во секој поглед ,а за другото знаете .

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Едер, португалскиот Бафатеми Гомис, да го земеа французите на првенството, може они ќе освоеа :P

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јебига, титула зема тој што највише заслужил а не тој што играл најубав фудбал.

Од една страна, цела сезона го дрвите курот дека ги сакате Атлетико, дека ви се ептен симпатична екипа, дека кур се тресе шта ти ја знам, ама затоа сега Португалија не чини. И Атлетико игра мротв фудбал ама тоа ви е океј. Одлучите се што сакате.
А чекај малце..од каде ти толку фан на Португалија?..кога извадоа нерешено со Исланд мадињата ми ги потече со тоа дека ги фалев за сега тука да се радуваш на нив...одлучи се и имај барем еден став а не да ги менуваш како што ти одговара.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.089

мора малце да исфорсирам хумор, јеби га
Кој кур баш мене ме најде бе Џонтро од толку ботски постови низ темата. :pos: Нема веза , си мора дупење кој си заслужил особено после вакво лудо првенство. (y)

Него Гризман кој малер го уби оваа сезона , во рок од 2 месеци 2 големи европски финалиња губи.:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom