Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.028
- Поени од реакции
- 36.813
Кој си бе ти? @Деко reloaded! ХХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
Кој си бе ти? @Деко reloaded! ХХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
Па кој да освои? Не Франција, не Португалија, кој? Ти ебам тоа кикириката.Епа и Франција да освоеше и за нив ќе умарав. Ама најмалку заслужи Португалија оти имаше 1 (со букви - една) победа во 90 минути а стана Европски шампион. И немој да ми ги правиш мене тие што би било - кога би било сценарија оти така можам да ти направам сценарио каде Унгарија требаше да е Европски шампион.
Бреј, класично главење у дното. Експертиза на дело.Кој ти курац па и тебе, ко Џоко Хаџиевски се предомисли.![]()
Патрисио го брани цело првенство како малоумен. На 4 од 7 натпревара не прими гол. Полуфиналето и финалево ги одигра страшно. Одамна немам видено голман кој има таква сигурност при центаршутеви. Добро, освен можеби мињоле.Цело првенство беше толку нестабилен, денеска наплати за тоа. Посебно одбранан на Гризман на почетокот, ја извади од нигде-никаде. Ама и тоа бекот Рафаел растури денеска, напред назад се отепа од трчање, имаше 2-3 глупи пасови ама поштено си развали цела утакмица.
Ти велам, немаше некој кој 100% заслужуваше да освои, ама за мене Португалија најмалку заслужи да освои.Па кој да освои? Не Франција, не Португалија, кој? Ти ебам тоа кикириката.![]()
Ovaj pa pederov Vori kakvi pederski fotki zemal da stava na forum, da ispovrakja sve so jadel i pijel covek.Само 4 гласа беше на почетокот дека Португал се ЕП шамшиони. Не сме баш прогнозери
Ајде Португал Честички!!!
![]()
Ова ти го запамтив, сите тука со несигурност коментираме, абе пазете да не освојат циганиве, е сеа ќе освојат без победа а у. Ти најсигурен, горд, у тежок филм.Кој кур баш мене ме најде бе Џонтро од толку ботски постови низ темата.Нема веза , си мора дупење кој си заслужил особено после вакво лудо првенство.
Него Гризман кој малер го уби оваа сезона , во рок од 2 месеци 2 големи европски финалиња губи.![]()
Го уби неискуството или тремата или што и да е, али пред се Пепе му се деси.Него Гризман кој малер го уби оваа сезона , во рок од 2 месеци 2 големи европски финалиња губи.![]()