Енергетски пијалоци - Да или Не?

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување

Енергетски пијалоци: да или Не

• Да - пијам..

Гласови: 57 20,2%
  • Пијам Понекогаш..

Гласови: 126 44,7%
  • Не , не пијам..

Гласови: 99 35,1%

• Вкупно гласачи
    282
Само RED BULL е подобар,другите се исти или слични (барем од тие што сум ги пробала) а некои ми се премногу благи и силно ароматизирани што тешко се пие цела лименка.

Работам во ноќни клубови дискотеки кафичи и често пијам за да ме држи нешто буден додека сум на работа (ми следуваат пијачки додека сум на работа па најчесто се тие и сокови)

podobro zemi kafe napij se nego takvi gluposti hemikalii :)

Ред бул е стварно добар, ама и цената му е добра :vozbud:

СЕга на фах почесто пијам , оти од сабајле вечно не наспан сум , и навистина се освежителни , дават енергија.
redbull.jpg
shark.jpg

Oвие ми се омилени :)

Уф ги обожавам, ете кај нас нема Shark никаде, имаше едно време и пуф! Flix ти завидувам леле од кога немам пиенооо!.. А за Red Bull
редовно консумирав, ама една вечер ко земав антибиотици и не смеев алкохол да пијам, јас излезен в кафич и цела вечер Red Bull-и.. и на крајо ми се собраја шо знам можда 11 и бев .. не пијан.. не знам каков лудила ме напрај =). Оттогаш, еден-два во вечер или денски.. в ред е =)

Можеби не сум во право, но според мене енергетските пијалоци не се здрави и воопшто не се паметен и здрав начин да се дојде до поголема енергија. :wink:

Еве ја најпосле во .jpg и мојата колекција
Limenkiniza.jpg

Limenkiednavrzdruga.jpg

п.с. БЕЗ дупликати :wink:

Мн ретко пијам ептен ептен ретко кога више ептен ке ми треба за да останам буден и свеж

Енергетските напитоци не се добри за здравјето.Доволно е една лименка денот....повеќе од тоа не е во ред,бидејќи не се добри за срцето.За луѓето кои имаат проблеми со срцето,лица помали од 18 години,бремени жени, луѓе со епилепсија овие пијалоци се забранети т.е не се препорачуваат.

imam probano no nemam oseteno nikakov efekt od niv i ne bi znael zosto bi gi plakal tolku skapo a bez nikakvo zadovolstvo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom