Енергетски пијалоци - Да или Не?

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување

Енергетски пијалоци: да или Не

• Да - пијам..

Гласови: 57 20,2%
  • Пијам Понекогаш..

Гласови: 126 44,7%
  • Не , не пијам..

Гласови: 99 35,1%

• Вкупно гласачи
    282
samo po nekogas obicno red bull posto ne zdravo da se pie sekoj den!

С'ветвам ви да не пиете често, заштото е вредно за с'рцето, а особено в комбинација с алкохол, както се пие тука по дискотеките е направо бомба с'с зак'снител. Аз лично пија максимално по един Шарк на седмица.:nesvest:

Поздрави.:smir:

Pijam koga imam potreba,ednas nedelno od prilika,inaku edno vreme sakav da stanam uvoznik na Monster energetski pijalok,moze go znaete.

ima denovi koga se ubivam od crtane (obicno na kraj od polugodieto) crtam po 24h na den i memozam da izdrzam bez enerzi pijalok

Ретко пијам енергетски пиалоци.2-3 пати до сега може сум се напила и толку.Немам некоја навика да пијам такви пијалоци.

Пијам не секогаш,но на одмор обавезно...мора да се остане буден колку што е можно подолго :vozbud: така да...омилени па може гуарана,некако ми е подобра од ред бул :toe:

Ретко пијам, најчесто пред натпревар за да не заспијам од замор, зашто тогаш сме по цел ден на базен, и богами, треба од челик да си да не заспиеш.
Не препорачувам да пијат луѓе кои, онака, сакаат да го пијат освен ако немаат потреба бидејќи штети на срцето, на кардиоваскуларниот систем, и тоа многу.

Имам пробано ама ништо енергетско или слично неам осетено. Не знам дали е до мене ама мислам дека тоа е колку да се продава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom