Енергетски пијалоци - Да или Не?

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување

Енергетски пијалоци: да или Не

• Да - пијам..

Гласови: 57 20,2%
  • Пијам Понекогаш..

Гласови: 126 44,7%
  • Не , не пијам..

Гласови: 99 35,1%

• Вкупно гласачи
    282
Не пијам енергетски пијалаци :)

Сепак почнаа како од калап да вадат енергетски производи...Гуарана и Фаст ми се најпристапни и со квалитет и со цени :je:

пијам понекогаш енергетски пијалаци, кога треба долго да останам будна или кога идам на некоја долготраечка журка:)
најубави ми се Red Bull и Burn.сум ги пробала и Guarana и Pink up! ама не ме воодушевиле нешто посебно.дефинитивно Red Bull е најдобар:pipi:

Еднаш сум пиел и не ми претставува некој убав пијалок не ми ни дава ни плус енергија ни ништо а и нема убав вкус според мене така да природно си е природно:toe:

Пијам 3-4 пати во годината.
Најдобар е Ред Бул, ама многу е скап :pos:

Боље пијачка од Burn неам пиено у живот. Иначе и другите енергетски пијачки се солидни :wink::wink:

Боље пијачка од Burn неам пиено у живот. Иначе и другите енергетски пијачки се солидни :wink::wink:
Нешто не сум импресиониран од Б’рн, Пантер повеќе ќејф ми праи од новите.
Туку, ќе му текне ли на некого да увезе во Македонија BATTERY?!

Ем најубава лименка има :)
battery-energy-drink1.jpg

Сеа на одморов баш.. глуп, помешав со алкохол.. мислев као очи ке ми се отворат аУ! Јес дека ми се отворија.. али мислев дека срце ке ми излезеше, никад полошо не ми било, така да од тогаш па натака на игнор ми е :wink:

Шознам кога тренирав кошарка, татко ми имаше донесено цел пакет Ред Бул и си земав чисто онака да пробам... се напив 15мин пред да почнеме со утакмица и богами трчев натаму наваму... тој ден не осеќав ништо али утрето не можев да одам од толку трчање:)

Se znaj so e najdobro red bull ama sega so imase edna statija za red bulot deka po eden sat od pienjeto krvta ti ja praj lepliva se pomesva i plus po edno 5 sati se osekas poloso od pred da go imase ispieno:wink:inaku jas bev zavisnik od red bull zamena za kafe posebno za na zurka morase 3,4 zavisi raspolozenie ama sega se mislam nemam pieno veke 3 i pol nedeli......:toe:

a eden od najdobrite so nema vo makedonija e Cocaine se kazva deka ima 500 pati pojak efekt od red bull i deka po 20 min pocnuiva dejstvto a traj negde 6sati i na sekoj sat se zgolemva:vozbud:i btw ne pram majtap stvarno e energetski pijalok mozi da proverite :)
cocaine3

a eden od najdobrite so nema vo makedonija e Cocaine se kazva deka ima 500 pati pojak efekt od red bull i deka po 20 min pocnuiva dejstvto a traj negde 6sati i na sekoj sat se zgolemva:vozbud:i btw ne pram majtap stvarno e energetski pijalok mozi da proverite :)
cocaine3

Mozes da mi go nabavis da go probam?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom