Енергетски пијалоци - Да или Не?

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување

Енергетски пијалоци: да или Не

• Да - пијам..

Гласови: 57 20,2%
  • Пијам Понекогаш..

Гласови: 126 44,7%
  • Не , не пијам..

Гласови: 99 35,1%

• Вкупно гласачи
    282
Pijam samo koga imam potreba(koga nemam energija i sum iznemosten)
Red Bull e najdobar no ne da znaci toa i za site drugi sekoj si ima svoj vkus!!!
Site sme luge,no razlicni!!

*OSS* напиша:
си пијам ама не многу често, ајт можеби кога ќе одам на факултет можеби ќе ми треба кога ќе имам многу за учење хахах
а знае некој дали го има Pimp Juice во Македонија?? јас го пијав на Pimp Juice журката во Маф Маф ама не сум го нашла некаде да се продава... :S

Секако дека го има.. МОжеш да го најдеш на сите поголеми тобакоа..искрено мене не ми праи мерак..а и многу паре е ..100денара..

Ретко пијам Ред Бул , и да сме јасни тогаш не е чист него со 6- тица водка.

Види вака рагаца..Исто еден другар пиеше така..просто обожаваше вотка и енерџи.. ама си заработи чир на желудникот..па сеа види дали ќе пробаш пак..

[MkD]Scout напиша:
Види вака рагаца..Исто еден другар пиеше така..просто обожаваше вотка и енерџи.. ама си заработи чир на желудникот..па сеа види дали ќе пробаш пак..
Ретко реков ...од толку малце не би требало чир да ме фати

Често пијам.. скоро секој ден.. Но не сум се досетил до сега да направам некоја колекција од лименки :)

еве смал апдејт на мојата колекција од лименки...

посебно ми е омилена Гуараната Блек..
поздрав

Attachments

• DSC00244.JPG
    DSC00244.JPG
    59,3 KB · Прегледи: 53
Па пијам само кога ептен ми е потребно зашто кафе не ми помага или слично, и ми помогнало кога дење ноќе вежбав статистика или на многуте семнари, конференции кога ти се спие после долгата ноќ:helou:

ахах да да да да да :):):) и тоа ред бул со водка нормално може и гуаранче :):):)

Ретко пијам бидејќи немам некоја посебна потреба, а и кога имам на друг на начин ја задоволувам

пијам но не многу често!ред бул најчесто!

ма сите можни! сеа колекцијата од енерџи пијалоци ми брои околу 140 разни лименки!!

samo ponekogas i obavezno mora da bide red bull sepak na e bas zdravo da se pie sekoj den!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom