Енергетски пијалоци - Да или Не?

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување

Енергетски пијалоци: да или Не

• Да - пијам..

Гласови: 57 20,2%
  • Пијам Понекогаш..

Гласови: 126 44,7%
  • Не , не пијам..

Гласови: 99 35,1%

• Вкупно гласачи
    282
Никогаш не сум пробала енергетски пијалок.:kesa: Уствари, еднаш ќе пробав Ред бул за малку, ама ми кажаа дека е помешан со водка. Да беше „чист” ќе го пробав.:pos:

Пијам најчесто т.е. постојано пијам Ред Бул, понекогаш знам да земам и гуарана тоа ако пијам узо пробајте одлично е и Ред Бет. На саундвејв 2ката имаше брн и што знам како Ред Булот нема мислам

брн?!
Какво е тоа??!?!?
Кај можам да го најдам?!
како изгледа лименката?!

Пијам многу често може да се речи кога и да сум излезен..Најчесто смирноф црвена и ред бул......закон

[MkD]Scout напиша:
брн?!
Какво е тоа??!?!?
Кај можам да го најдам?!
како изгледа лименката?!
Мислам дека за Македонија лиценца има Кока Кола али не сум баш сигурен, ти кажувам го пиев на саунд вејв и после тоа уште еднаш у Турција толку. Иначе лименката е црна со оган што оди нагоре и пишува BURN, ај ако најдам имаш една од мене:helou:
edit> мала слика
5449000066015-2.jpg

Фала брат..ќе ме усреќиш ептен!
Ја имам видено еднаш мислам на реклама..
Морам да ја имам.. закон..

МА ДААЈ?!!
Има нов Бустер?!?!
Сеа видов на реклама на Канал5 Некој нешто да не знае?!

Пијам понекогаш, досега сум пробала Red Bull, Guarana, Burn, Red Bat, Pink Fish и последно што пробав беше Red Bull Sugar free
sugarfreeredbullenergydux7.jpg

Cool напиша:
Пијам понекогаш, досега сум пробала Red Bull, Guarana, Burn, Red Bat, Pink Fish и последно што пробав беше Red Bull Sugar free
sugarfreeredbullenergydux7.jpg

А го има во Македонијава Шугар Фри?!

Пијам енергетски пијалаци и тоа увек пред журка, а понекогаш кога буџетот е поголем го мешам со водка и све ти е топ. :)
Досеа сум пробал Guarana, Red Bull, Booster, Fluk, Red Bat, Tiger и и толку мислам. :)

vodkamixx напиша:
Пијам енергетски пијалаци и тоа увек пред журка

И ја исто. hehe:

Иначе завчера требаше да довршам еден проект, а знаев дека за пола саат ќе бидам колапс, и земав едно редбулче па место да заспијам у 12, го довршив проектот до 2, и заспав тек у 2 ипол вечер. Доста корисни се енергетските пијалоци. :helou:

си пијам ама не многу често, ајт можеби кога ќе одам на факултет можеби ќе ми треба кога ќе имам многу за учење хахах
а знае некој дали го има Pimp Juice во Македонија?? јас го пијав на Pimp Juice журката во Маф Маф ама не сум го нашла некаде да се продава... :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom