Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така на Кристина да му праат...некултурни луѓе :nesvest:
![]()
Originalna verzija
![]()
Kineska verzija
![]()
:tv:
И двете екипи многу зависат од двајца играчи. Кристиано Роналдо VS Меси. Предност им давам на Реал затоа што имаат доста посилен состав од Барселона во монетов. Во овој натпревар многу ќе решаваат и прекинитеА тука Реал го има специјалистот за отварање на резултатот, а потоа се е полесно. Реал умее да прими и многу наивни голови, ни потоа иако се како машина која гази, често знаат да се изнапромашуваат и да го загубат мечот на крај. Сепак мој тип е дека таквци промашувања на овој меч нема да има. Реал-Барса 4-0 :tv:
Тебе да не те зафркнала кабловската??? Да не ти пуштила некоја утакмица од 1995 година????
Имавте една 100% шанса на ВдВ и уште една доса изгледна кога Чаби незнаеше со колку сила тренаше да ја удри топкката со глава, а ние освен двата гола имавме и две 100% шанси на Меси кога Касиљас му ја фати со сите светци
Па да бе заслуживте нерешено:nesvest:
секој шут упатен кон голот
Две шанси ние?????
Не ме заебавај жити се оналдо се уби од промашуваше и сите остали.И Роналдо излезе сам пред гол кога шутна во Валдез,Игуаин исто имаше шанса па ја однесе топката на стадионот на Гетафе имаше уште шанси тој,Бензема на крајот,и уште некои шанси на кои нервите ми испоотидоа.
Две шанси ние?????
Не ме заебавај жити се оналдо се уби од промашуваше и сите остали.И Роналдо излезе сам пред гол кога шутна во Валдез,Игуаин исто имаше шанса па ја однесе топката на стадионот на Гетафе имаше уште шанси тој,Бензема на крајот,и уште некои шанси на кои нервите ми испоотидоа.
bb[noone];3469657 напиша:луѓе каде е ДАВОР ? :pos2: он секој пат кога пишува денеска Барса губи испаѓа обратному пишав коментар дека многу ги погодува утакмиците на Барса и има кошмар од Иниеста, он ми врати дека ќе сме имале ние кошмар од Гејналдо ХАХАХАХАХХАХА
![]()