Ел Класико : Реал Мадрид - Барселона (0-2)

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Исходот од дербито:

• Вкупно гласачи
    295
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе смешки се некои фанови на Реал.

Така на Кристина да му праат...некултурни луѓе :nesvest:

:)

шо сака нека прават дечкото моментално нема конкуренција

Браво за Чави мислам дека он беше клучниот играч за победата имаше многу добри додавања и пасови во празно,да беше друг голман не Касиљас Реал ќе примеше уште некој гол.

Originalna verzija
ronaldo0208.jpg

Kineska verzija
cristianoronaldowallpap.jpg

:tv:
:aplauz:

И двете екипи многу зависат од двајца играчи. Кристиано Роналдо VS Меси. Предност им давам на Реал затоа што имаат доста посилен состав од Барселона во монетов. Во овој натпревар многу ќе решаваат и прекините :) А тука Реал го има специјалистот за отварање на резултатот, а потоа се е полесно. Реал умее да прими и многу наивни голови, ни потоа иако се како машина која гази, често знаат да се изнапромашуваат и да го загубат мечот на крај. Сепак мој тип е дека таквци промашувања на овој меч нема да има. Реал-Барса 4-0 :tv:

Блиску бев у пичку материну :pos: :kesa:
Меси ѕвер, Педро ме изнанади, и благодарение на компактноста на екипата на Барса, остварија сосема заслужена победа и дојдоа на само чекор од титулата :smir:

на почеток ми личеше дека ке има најмалце 2 црвени картона хахах
али после некој ја спушти топката на земја и само си додаваше у простор од 2 метри квадратни хахах
а "кралевите" ко муви без глави у средина ја бркаат топката
добар натпревар заслужена победа на БАРСА!!! за мене човек на натпреварот Чави

:zver::zver::zver:

Тебе да не те зафркнала кабловската??? Да не ти пуштила некоја утакмица од 1995 година????

Имавте една 100% шанса на ВдВ и уште една доса изгледна кога Чаби незнаеше со колку сила тренаше да ја удри топкката со глава, а ние освен двата гола имавме и две 100% шанси на Меси кога Касиљас му ја фати со сите светци:toe:

Па да бе заслуживте нерешено:tapp::nesvest:

:zver::zver::zver::zver:

Две шанси ние?????
Не ме заебавај жити се оналдо се уби од промашуваше и сите остали.И Роналдо излезе сам пред гол кога шутна во Валдез,Игуаин исто имаше шанса па ја однесе топката на стадионот на Гетафе имаше уште шанси тој,Бензема на крајот,и уште некои шанси на кои нервите ми испоотидоа.

Две шанси ние?????
Не ме заебавај жити се оналдо се уби од промашуваше и сите остали.И Роналдо излезе сам пред гол кога шутна во Валдез,Игуаин исто имаше шанса па ја однесе топката на стадионот на Гетафе имаше уште шанси тој,Бензема на крајот,и уште некои шанси на кои нервите ми испоотидоа.
секој шут упатен кон голот
не е 100% шанса така да тоа на игуин беше невозможна мисија шо шутираше премногу лево беше

Две шанси ние?????

хахахахаххаха да бе имавте 10 100 % шанси :) Не нерешено, заслуживте и победа со минимум 2 гола разлика :)

Доста бладаш..

Каде се сега навивачите на Реал нели беа 100% сигурни дека ке победат а кој беше фанот на Реал што рече ке уплати 2000 ден. на Реал си ги изгубил парите

луѓе каде е ДАВОР ? :pos2: он секој пат кога пишува денеска Барса губи испаѓа обратно :) му пишав коментар дека многу ги погодува утакмиците на Барса и има кошмар од Иниеста, он ми врати дека ќе сме имале ние кошмар од Гејналдо ХАХАХАХАХХАХА :vozbud:

Ок неам намера да се расправам, за глупости кога головите се битни ипак не 100% шанси.Реал самиот си е крив.

Интересна утакмица
Баш како и што очекував Реал без некоја посебна тактика на почетокот напаѓаа ко муви без глави,Барса ги одби тие удари и после 20та минута па се до крај у џеп ги ставија.Првиот гол што го прими реал беше од маалска акција,селска финта лесно воочлива,од авион се гледаше каква акција ќе напраи Барса.Чави дефинитивно е најзаслужен за победата на Барса,какви пасови даде само алал да му е. И мислам дека уште еднаш се потврди дека Роналдо нема шанси со Меси, иако можда имаше боље пробиви Роналдо,сепак за ништо не служеа тие,не успеаа ни гол да дадат :tv:
Ова би требало да биде одлучувачка победа за Барса за титулата,не верувам дека ќе дозволат да ја изгубат,имаат голем број квалитетни играчи и со добра ротација и чување на силите очекувам и ЛШ да пројдат у финале и да освојат и тамо :)
Честитки на сите фанови на Барса :salut:

Честитки до фановите на барселона...не очекував онаков притисок од играчите уште на половината на реал...иако и реал имаа свои шанси сепак барселона изиграа како вистински шампиони....секоја чест за овој тим

bb[noone];3469657 напиша:
луѓе каде е ДАВОР ? :pos2: он секој пат кога пишува денеска Барса губи испаѓа обратно :) му пишав коментар дека многу ги погодува утакмиците на Барса и има кошмар од Иниеста, он ми врати дека ќе сме имале ние кошмар од Гејналдо ХАХАХАХАХХАХА :vozbud:

И јас иам еден таков другар. Абе како ги сети годинава утакициве на Барса чудо некое. Прво дека ќе испаднела од Штуттгарт, после од Арсенал, сега дека ќе изгуби од Реал. Деновиве ќе го молам да рече дека Барса нема да го помине Интер:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom