Ел Класико : Реал Мадрид - Барселона (0-2)

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Исходот од дербито:

• Вкупно гласачи
    295
Статус
Затворена за нови мислења.
Real denes KATASTROFALNI !!! DA ne bese Casiljas ke bese +2 za barsa ...:vozbud:

Ај шо се радуваат фанови на Барса си имаат право и разбирам, него од другиве што Реал им земал играч и плачат тука, не разбирам.
Фала богу што Арсенал има паметен тренер ,а и играчите што играат таму имаат доволно памет па не одат во таков клуб кој е уништувач на таленти и добри фудбалери ...
Во Реал само успеваат чупани веѓи ,депилирани нозе ,намирисани мишки и ништо повеќе ,се што е добро дреме на клупа и по 2 недели плаче и кука што воопшто дошол на Бернабе

so vi e vas be gledam i na pocetoko i uste se bunite... KAKA ????????? povreden e deckoto ne igra veke 1 mesec so sakate da napravi na utakmicava ?????????

so vi e vas be gledam i na pocetoko i uste se bunite... KAKA ????????? povreden e deckoto ne igra veke 1 mesec so sakate da napravi na utakmicava ?????????
Абе каков Кака ,еве го спасот за Реал Мадрид :pos2:

27194_101461636559791_100000878652168_36591_340800_n.jpg

Фала богу што Арсенал има паметен тренер ,а и играчите што играат таму имаат доволно памет па не одат во таков клуб кој е уништувач на таленти и добри фудбалери ...
Во Реал само успеваат чупани веѓи ,депилирани нозе ,намирисани мишки и ништо повеќе ,се што е добро дреме на клупа и по 2 недели плаче и кука што воопшто дошол на Бернабе

Yep, колку години поминаа од последната титула ? Please...

Yep, колку години поминаа од последната титула ? Please...
Тоа прашај во соодветната тема ,тука правиме муабет за Реал М. и неговите успеси и достигнувања :tv:
Иначе ај на кратко ќе ти кажам ,дека ми удри многу јака контра сеа и ептен ме заеба ...:pos2:

znaci odsega nema veke El Classico, od idna godina ke bide samo eden obicen mec za Barca:tv:

Колку ли ми било мило Цеск Фабрегас да дојде на клупите на Реал,...Да,видам што ќе биде од Арсенал ако не е таму Аршавин:pipi:

Цитирано од еден другар (навивач на Реал Мадрид) - "Подобри се од лани, лани 6 примивме":pos2::pos2::pos2:

Колку ли ми било мило Цеск Фабрегас да дојде на клупите на Реал,...Да,видам што ќе биде од Арсенал ако не е таму Аршавин:pipi:
Нема везе тоа за Аршавин не е така ,ама ај не е битно тоа
Многу сте ми чудни сите што воопшто помислувате дека Цеск би потпишал за Реал М. како прво реков никој од Арсенал не е толку луд за да пушти некој свој фѕдбалер во РЕал па нека се работи и за астрономски суми ,второ самите играчи се свесни што е Реал , трето Фабрегас е од школата на Барса и не треба да ви е ни на крај памет таква помисла дека Фабрегас би потпишал за Реал ,хелоу спуштете се на земја :)
Единствен клуб за Цеск е или Арсенал или Барса ...

Ај шо се радуваат фанови на Барса си имаат право и разбирам, него од другиве што Реал им земал играч и плачат тука, не разбирам.
Смешни се у секоја смисла друже.
Шо е оправдуењето сеа ? Перез даде малку пари или Барса е прејака ? :kesa:

Цитирано од еден другар (навивач на Реал Мадрид) - "Подобри се од лани, лани 6 примивме":pos2::pos2::pos2:
А тоа да ,го заборавивме тој факт :respect:

a so majka ke bara u Real,deckoto saka trofei kuklo:tv:
Да сум на твое место не би бил толку сигурен.Во повеќе негови изјави има кажано за Реал многу нешта,..Дека со тим како Реал сака да се сретне во Лига на Шампиони,дека Роналдо е среќен што замина таму..
,,Секако дека никој од моето семејство нема да ми замери доколку заминам во Реал, на моите најблиски им е најважно јас да бидам среќен и задоволен,,-една од неговите изјави...Ама ајде ни јас не сум толку сигурна..Трпение-спасение...или пак може ќе го видиме на Камп Ноу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom