Ел Класико : Реал Мадрид - Барселона (0-2)

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Исходот од дербито:

• Вкупно гласачи
    295
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе го гледаат уште долго време на Емирати и ќе им течат лиги :arsenal:

Ова дефинитивно докажува кој е газда во Шпанија, капа долу за Барса, браво и честитки до фановите.

Originalna verzija
ronaldo0208.jpg

Kineska verzija
cristianoronaldowallpap.jpg

:tv:
http://img138.imageshack.us/img138/2531/cristianoronaldowallpap.jpg

Колку ли ми било мило Цеск Фабрегас да дојде на клупите на Реал,...Да,видам што ќе биде од Арсенал ако не е таму Аршавин:pipi:

Нема што...Се гледа дека многу пратиш фудбал..и тоа не само од овој коментар, туку од повеќето последни што си ги оставила на темава..

Нема што...Се гледа дека многу пратиш фудбал..и тоа не само од овој коментар, туку од повеќето последни што си ги оставила на темава..

Де, бе ти па си прае девојчето планови за догодина.
Исто како и Перез моментално. :vozbud::tv:

Сакале признајте или не али Реал требаше да земе бод у најмала рака,а ја сакал признал или не Реал го изеде поштено.Така им треба Барса 2 шанси 2 гола Реал 100 шанси курац.
Па како бе мајку му од 100% проценти шанси ни една да не се знаело да се искористи.КАКО??????????
За кој кур ги надиграа не ми е јасно за да ми ги искинат живците ли??????

Добро утро Кирца.
Како си?

Дали ти гледаше ист натпревар со остатокот од светот?

Прашањето е реторичко.

Поздрав за сите, честитки на Реал за пружениот отпор, да не беа Валдез, Пике, Пујол, Милито, Кеита и Бускетс, ќе беше друга приказната!

За крај,
FLORENTINO, INSERT COIN!!!

Нема везе де ,девојче е :respect: :)

Честитки за Барса, едноставно докажаа дека се светлосни години не само пред Реал туку и пред сите други екипи. Ваква генерација фудбалери тешко дека ќе склопи некој тим во иднина. Она што е за почит е тоа дека најголемиот дел од нив се од младинската школа на Барса. Едно големо браво!

Чави беше играчот кој ја направи потребната разлика на теренот, разлика со која Барселона стигна до победата. Го немаше никаде, на два пати прими топка, испрати два убиствени паса, и Барселона постигна два гола.

Тоа е тоа што му фалеше на Реал вечерва, играч со убиствен пас, играч кој ќе знаеше да ги проигра Игуаин и Роналдо во нападот, а не Роналдо да се враќа на центар и таму да прима топка. Кога влезе Гути се осети разликата, веднаш Реал создаде 2-3 шанси.

Честитки до сите фанови на Барселона, догледање до наредното Ел Класико..

п.с на минатата тема реков дека веќе нема шанси да отворам тема за Ел Класико, но ете мислев трета среќа и ќе биде нешто, но ништо.. Сеа со сигурност тврдам дека нема шанси да отворам, така да нека си се спрема некој друг, се надевам дека јас сум малерот.. :tv:

Ја думав патетично оправдување за поразот до сега, и мислам дека тоа што загина прецедникот на Полска го сјеба Дудек а и другите колеги.

:vozbud:

Сакале признајте или не али Реал требаше да земе бод у најмала рака,а ја сакал признал или не Реал го изеде поштено.Така им треба Барса 2 шанси 2 гола Реал 100 шанси курац.
Па како бе мајку му од 100% проценти шанси ни една да не се знаело да се искористи.КАКО??????????
За кој кур ги надиграа не ми е јасно за да ми ги искинат живците ли??????

:zver::zver::zver:

Тебе да не те зафркнала кабловската??? Да не ти пуштила некоја утакмица од 1995 година????

Имавте една 100% шанса на ВдВ и уште една доса изгледна кога Чаби незнаеше со колку сила тренаше да ја удри топкката со глава, а ние освен двата гола имавме и две 100% шанси на Меси кога Касиљас му ја фати со сите светци:toe:

Па да бе заслуживте нерешено:tapp::nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom