gunner_mkd
>МиСтЕр ТиПсТеР
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 83
Ќе го гледаат уште долго време на Емирати и ќе им течат лиги :arsenal:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку ли ми било мило Цеск Фабрегас да дојде на клупите на Реал,...Да,видам што ќе биде од Арсенал ако не е таму Аршавин![]()
Нема што...Се гледа дека многу пратиш фудбал..и тоа не само од овој коментар, туку од повеќето последни што си ги оставила на темава..
Сакале признајте или не али Реал требаше да земе бод у најмала рака,а ја сакал признал или не Реал го изеде поштено.Така им треба Барса 2 шанси 2 гола Реал 100 шанси курац.
Па како бе мајку му од 100% проценти шанси ни една да не се знаело да се искористи.КАКО??????????
За кој кур ги надиграа не ми е јасно за да ми ги искинат живците ли??????
Нема везе де ,девојче е :respect:Нема што...Се гледа дека многу пратиш фудбал..и тоа не само од овој коментар, туку од повеќето последни што си ги оставила на темава..
![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Сакале признајте или не али Реал требаше да земе бод у најмала рака,а ја сакал признал или не Реал го изеде поштено.Така им треба Барса 2 шанси 2 гола Реал 100 шанси курац.
Па како бе мајку му од 100% проценти шанси ни една да не се знаело да се искористи.КАКО??????????
За кој кур ги надиграа не ми е јасно за да ми ги искинат живците ли??????