Eден на еден со Жарко Димитриоски

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.420
Поени од реакции
25.311
Катастрофа. Барем да земеле некој што го знае акцентот. Вака не звучат охридски, мене ми беше апла глупо да ги гледам како се глупираат. Не може секој да стави Т на крај и да очекува нешто wow, си има граматика, правила. :rolleyes:Очекував повеќе.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Следната сабота во Еден на Еден Умни глави! :bravobe:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Жаре следно ќе работи нешто што се вика CSI Ohrid, гледав еден клип. Полека ги регрутира сите твитерџии.

Гледам дека Goran Man ќе му биде во екипата.
За тие што заборавиле - тој Горан Ман кога беше акцијата spreadthetruth се жалеше што сме му го окупирале твитер со тоа и не можел на раат да биде.

Ах бе Жаре, добар си ти, ама глупо друштво собираш.
Ја имам чуено дека Горан Ман му има бутнато јогурт на дете додека јадел ѓеврек и не му купил нов. Каков сељак.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.698
Поени од реакции
34.226
Toa e taj humor na deckoto. :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.420
Поени од реакции
25.311
Ја имам чуено дека Горан Ман му има бутнато јогурт на дете додека јадел ѓеврек и не му купил нов. Каков сељак.
Па да ти кажам искрено може и некој геј Евреин во нацистичка Германија имал подобар хумор од овој. :icon_lol:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Па да ти кажам искрено може и некој геј Евреин во нацистичка Германија имал подобар хумор од овој. :icon_lol:
Не би ме чудело. Многу геј луѓе се смешни, а сигурно меѓу нив има и некој Ханс Дершовитц.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.420
Поени од реакции
25.311
Не би ме чудело. Многу геј луѓе се смешни, а сигурно меѓу нив има и некој Ханс Дершовитц.
Јас стварно не знам како Жаре и цела продукција Еден на Еден те нашле тебе ко смешен па те пикнале да правиш пародии. Ова ми е необјаснив феномен.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Јас стварно не знам како Жаре и цела продукција Еден на Еден те нашле тебе ко смешен па те пикнале да правиш пародии. Ова ми е необјаснив феномен.
Од исти причини зошто го глумам брат му на Зоран. ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Жаре е смешен и има некој талент, искрено другово е poor men's K15, без лутење.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.381
Поени од реакции
8.989
Многу утепан водител е овој. Изгледав неколку емисии (ова колку да влезам во шемата), абе и да сакаш не можеш да гледаш. Ќе почне гостинот да раскажува некој настан и овој пет пати ќе го прекине со некоја идиотска финта/досетка.

Член од
13 јуни 2014
Мислења
114
Поени од реакции
55
Многу утепан водител е овој. Изгледав неколку емисии (ова колку да влезам во шемата), абе и да сакаш не можеш да гледаш. Ќе почне гостинот да раскажува некој настан и овој пет пати ќе го прекине со некоја идиотска финта/досетка.
а си ги гледал тони и део?Бетер се од жаре на секој 5 секунди се смејат ко луди а нема ништо смешно

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813

Ау ау Зенот какоф лош обид за фристајл имаше...

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Јас сеа емисиве ги гледам ради Пајакон, тук чекам момент од негде ко ќе акнит нешто шогоде за да се смејам. Абе шо урнебес е чоекон.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Мене ме фати срам за фристајлот на Тони Зен, 15 години е „рапер“ една рима не напрај.

Kajgana Shop

На врв Bottom