Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.028
- Поени од реакции
- 36.813
ја мислеф којзнае шо ќе биде
ја мислеф којзнае шо ќе биде
Ја имам чуено дека Горан Ман му има бутнато јогурт на дете додека јадел ѓеврек и не му купил нов. Каков сељак.Жаре следно ќе работи нешто што се вика CSI Ohrid, гледав еден клип. Полека ги регрутира сите твитерџии.
Гледам дека Goran Man ќе му биде во екипата.
За тие што заборавиле - тој Горан Ман кога беше акцијата spreadthetruth се жалеше што сме му го окупирале твитер со тоа и не можел на раат да биде.
Ах бе Жаре, добар си ти, ама глупо друштво собираш.
Па да ти кажам искрено може и некој геј Евреин во нацистичка Германија имал подобар хумор од овој.Ја имам чуено дека Горан Ман му има бутнато јогурт на дете додека јадел ѓеврек и не му купил нов. Каков сељак.
Не би ме чудело. Многу геј луѓе се смешни, а сигурно меѓу нив има и некој Ханс Дершовитц.Па да ти кажам искрено може и некој геј Евреин во нацистичка Германија имал подобар хумор од овој.![]()
Јас стварно не знам како Жаре и цела продукција Еден на Еден те нашле тебе ко смешен па те пикнале да правиш пародии. Ова ми е необјаснив феномен.Не би ме чудело. Многу геј луѓе се смешни, а сигурно меѓу нив има и некој Ханс Дершовитц.
Од исти причини зошто го глумам брат му на Зоран.Јас стварно не знам како Жаре и цела продукција Еден на Еден те нашле тебе ко смешен па те пикнале да правиш пародии. Ова ми е необјаснив феномен.
а си ги гледал тони и део?Бетер се од жаре на секој 5 секунди се смејат ко луди а нема ништо смешноМногу утепан водител е овој. Изгледав неколку емисии (ова колку да влезам во шемата), абе и да сакаш не можеш да гледаш. Ќе почне гостинот да раскажува некој настан и овој пет пати ќе го прекине со некоја идиотска финта/досетка.