Eден на еден со Жарко Димитриоски

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.419
Поени од реакции
25.310
Мајка ми и татко ми кога ги видов на што се смеат пред некој ден :pos: не можев да им објаснам дека е местено. Ќе те оставела свињана Јанко така да се спрдаваш со него, како не. Нема кај не се бутнаа влијателниве :icon_lol:
Медо му е уште од лани, цел твитер ќе го собере уште малку :D

Мене отпрвин ми беше интересен Спасе со Јамб коцки пародиите, ама после почна да го има сегде, па почнаа да му се повторуваат шегите и станува напорен.

Имав убаво мислење за емисијава, единствена од ваков тип овде, ама некако почнаа да се губат, ги мава промаја од сите страни.
Освен проблемот со изборот на гости, друг проблем е терминот. Кој им ставил термин сабота од 22 (претходно мислам дека беше порано) кога скоро цел град е излезен, а Жаре не верувам да сака да таргетира пензионерска публика.
Што ново ќе каже Столе? Исто ко Влатко Стефаноски, скоро ништо, затоа што секој ебан месец ги слушаме.
Емисијата со Шабан му беше скроз промашена, најголема утка што ја направил во Еден на Еден после гостувањето на Мирко Лопов и палењето цркви.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.026
Поени од реакции
8.345
Добра му е емисијата, гости има добри но секако се сложувам и многу пати тука сум пишал дека му се повторуваат.
Треба малку да смени со хуморот, Спасе му е добро но често го има со јавување на телефонот и станува досадно тоа.
Тоа со хелиумот му е добро, но треба да додаде уште некоја зезанција, игра со гостинот и со публиката да има.

Најважното ќе го заборавев терминот му е утнат, и мислам дека ваква емисија треба да биде 2 часа , зада може првиот час да има хумор и зезанции а вториот част гости.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Одлична емисија имаше со Столе ;)

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.026
Поени од реакции
8.345
Со Столе беше предобра емисија.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Уште само Столе да беше колку спортисти во Македонија патат од тоа кафанка пивце она ова.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Пуштете видео од емисијата, неможам никако да му ја најдам на овој каналот на јутјуб.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.026
Поени од реакции
8.345
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Доста опуштено влезе Столе у емисијава :D

Интересно беше она со Дејвис и со вагата :pos::pos:

Она со Спасе и со Самсуненко и Минчо беше врф!

Последно уредено:
Член од
5 септември 2012
Мислења
1.281
Поени од реакции
1.135
Многу откачена емисија хаха со Стојанче :pos: "јаа бичу позната ооо" :pos::pos::pos:

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.026
Поени од реакции
8.345
Читам коментарите на јутјуб за емисијата со Стоилов дека скратена била :confused:

Вртев цела емисија да видам што и изгледа го нема тоа со хелиумот.

Kajgana Shop

На врв Bottom