Eден на еден со Жарко Димитриоски

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.381
Поени од реакции
8.989
Исто неколку месеци немаме слушнато, а се надевам ќе слушнеме што кажува и оваа сезона Стојанче Стоилов. Не знам ни што има да каже.
Леле колку беше неписмен овој...

L

Löwe

Гостин
Овие што се публика во емисијата, добиваат нешто за тоа?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Никaд немa дa се смени Жaре, кo oвoј Бoјaн wanna be стенд aп кoмичaрoт е, мисли декa кoјзнaе кoлку е смешен...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.028
Поени од реакции
8.350
Истиот мебел и се што е во студиото е исто како на Алфа. Ништо не сменил само префрлил во Телма, а додал само платно за видео проектор за да си пушта нешто на него.

Таман се надевав нешто ќе смени малку ама ништо.

Осеќам досадна ќе биде со Џамбазов, па и уште со ова телефонов а досадно е веќе.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Истиот мебел и се што е во студиото е исто како на Алфа. Ништо не сменил само префрлил во Телма, а додал само платно за видео проектор за да си пушта нешто на него.

Таман се надевав нешто ќе смени малку ама ништо.

Осеќам досадна ќе биде со Џамбазов, па и уште со ова телефонов а досадно е веќе.
Па во Томато продукција нели ги снима емисииве?

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.028
Поени од реакции
8.350
Па во Томато продукција нели ги снима емисииве?
Не се снима нити во Томато нити во телеивијз. Јас мислев дека е во телевизија но ми рекоа дека некаде имал студио кај што снимал.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не се снима нити во Томато нити во телеивијз. Јас мислев дека е во телевизија но ми рекоа дека некаде имал студио кај што снимал.
Епа не знам тогаш, ја мислам дека во Томато снима.
Како и да е, нема врска што е иста сценографијата, не е тоа проблем, се гледа дека го копира тој Џими Фалон или Конан, јебемлига не ги пратам америте ама од сликите што ги постирате испаѓа баш така.

Па и нека копира кој кур, и така нема никакви емисии курци палци, нека си тера Жаре.

Kajgana Shop

На врв Bottom