Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Секој ден се будам со мислата дали да се убијам себе или сите луѓе на светов. После долга контемплација решавам дека не сакам да умрам а потоа сфаќам дека немам доволно пари за оружје и муниција па така монтирам пријателско расположение и излегувам од дома.

Пишувам со две девојчиња истовремено за излегување во град, им викам не излегувам вечер оти немам со кој и погоди што... Двете, кои btw не се знаат лично туку само од тоа јас што сум им го кажал, ми викаат што не одиш со другата... :toe:

Утре почиња месец три од режимот + вежбањето.
Time passed yo.
Get legs.
Lift heavy things and them put them down.
Само нека не ме разочара вагата + метрото утре сабајле.

Full steam ahead.

Седам вака, напиен чисто малку колку побавен да сум само, се замарам за општо светски и домашни проблеми. Си размислувам за мои проблеми. Си ги вртам доле под столот нозете со влечките и едната ми испаѓа и ми бега. Не можам никако да ја дофатам со нога, а не ми се наведнува..
Ти ебам животов..

Некoи ситници знaaт дa нaпрaвaт гoлеми прoмени, еден денешен пoучен рaзгoвoр ми пoкaжa сум oтстaпил мнoгу oд мoетo прaвилo (always be two steps ahead). Следи нaпoрен и се нaдевaм плoден периoд нa прoфесиoнaлен плaн.
By the way чудесен ментaлитет имa мaкедoнчетo, свoјa хрaнa јaди-туѓo гaјле бери, рoдниниве зa мoите финaнсии пoдгoтвиле инвестициoнa прoгрaмa, a свoите не знaaт кaкo дa ги инвестирaaт.

Никогаш не сфатив зошто луѓево шо доаѓаат во Скопје од другите градови (добро де не сите, ама повеќето) сами себе се нарекуваат провинцијалци...
Па ваљда не се толку глупи за самите да си се понижуваат и да си ја намалуваат вредноста...

Дечки еве ви теми.
Тука, тука и тука.
Продолжете со дискусија таму.

Иначе @Agda Beata и @dobro poznat јадете се на друго место. Следните постови во кои меѓусебно ќе се вреѓате, зезате или што и да правите ќе ви бидат избришани.

Убав сончев ден денеска,т.с вчера ама нема веза:).И ајде си реков малку да прошетам се качив на калето кај нас,ама не е скопското што мислите само вие имате кале:kuracc:.Сонце пука ја сум се наоблекол мислиш -20 е ко дојдов дома утоп вака у лето не сум бил.Арно ама тежат алиштата маме му:D,а и недостаток на кондиција на пола пат мислев да се вратам,арно ама и тоа не можев ни таму ни ваму бев:pos:,и видов не видов се искачив.И сеа се прашувам со кој памет сакам да се качам до крстот на водно:facepalm:.

Моментот кога учиш ептен за некој испит и паѓаш за 1 поен на испит и покрај тоа што одговорот ти бил парцијално точен во гиф форма во која што професорот е Двајт Хауард

eOD1ZeK.gif

Моментот кога учиш 5 дена за еден испит, ти се воспалуваат синусите и не одиш на испит.:yid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom