Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
, иако ги побарав 1000 пати ме одбегнуваја, се праевеа на 3 и пол, сега мене ме снемало од ко сум фатил женска. Па како бе мајка му стара за сите ме има стално по цел ден врвам со сите другари/другарки до утрински часови и со сите останати освен за нив? Еден телефон не кренаја, па уште денес сите в лице, со која храброст, знат дека се криви во очите му гледаш ти викаат нее нее тебе те снема после скоро цела година, ито таја шо вика прва знај колку само работи и глупости си криел од баш тие останати зад грб на сите поради неа, колку пати скришно поради нејзина желба сте се береле 3-4 од друштвото ејјј господе боже, па уште на сето то и само арно видено од тебе онака ти го плескат влице устварни нема што да плеснат кога не сум крив али онака да те пукни од нерви.... Не знам кога ќе прекинам да ме нервират вакви работи вакви глупости ама се надевам за брзо.
веќе 7 е мора да се спие
после некое време надвор пука сонце
ќе слушам весела музика, ќе читам позитивни вести, нема да се жалам за ништо и ќе се смеам
точка!
добар ден кајганџии