Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дијр,

Знаеш дека клеопатра временски живеела поблиску до отварањето на првиот мекдоналдс отколку пирамидите и свингите?

@нuкола слава? Ај наздравје :)

Сега кога имам една друга активност, која ми одзема голем дел од моето време, се помалку имам време за Кајгана и се повеќе сфаќам колку значаен фактор во животот и во секојдневието е. Секоја минутка од слободно време ја трошам да видам тука што се дешава, нова тема да не има нешто, нов трол да не нападнал, некоја јака фотошоп мајсторија да не паднала во некоја тема, некој муабет да не се свртел добар, ама не стигам и од тоа се да прочитам, а камо ли и јас придонес нешто да имам и да пишам нешто. Периодов така ќе е, па се надевам од јануари ќе се активирам пак малку, бидејќи кајги ис лав, кајги ис лајф :kruna:

:oftopik:@whatto ако личат како оваа што ја постира 500 треба да им дадеш за да не ти го допрат :D

Драга,
поопасно од тоа да ја видиш бившата меѓу овие што штрајкуваат вчера, ти е на youtube на видео или слика кај стеф бачатеро :)

П.С За Нова Година никако да најдам нешто примамливо со добра забава низ Скопје :jeeee:, се се само кафани не сакам и некоја фолк музика, па да вртам оро околу маса , за надвор немам време да одам мора да се работи на 2ри. Изгледа ќе си седам дома пред :tvg:, и ќе си :pivo2: и :roker:

Драга Кајгана,
Денес се празнува Св. Никола!
Нека им е честита славата и именденот на сите оние кои го празнуваат овој ден!
За многу години нека е!

:)

Ја сака да му ја честита славата и имендено на Николчета наш, лавот македонски. Николче за многу годиње здрав жив да ни си лаву македонски.

Инаку и бев скаран на друарка ми Кајгана, ама вољата е многу силна така да шо се морат се морат.

Неќам да звучам како Сунѓерот Боб, ама го обожавам овој период од годината, т.е. на нејзиниот крај, почнувајќи од славите Свети Николски. Едноставно се чувствува роднинанската љубов кога си на ваква слава, со домашно вино, домашна ракија, салата, риба, еден куп муабети....неописливо чувство.

Инаку утре имам четири имендени, и почнувам од 7 да ги шетам. Ама има тенгало да се напрам. :D

Ми посветија песна бе :love:
И како да не ги сакам после?

*пренесено во оригинал, замислете го во некој чуден рап-ритам... или па и како турбофолк, кој како милува*

@Castiel
„седам покрај прозорот со бардот гледаме надвор и мислиме на нашата мака
но оденаш ни стана лесно кога ни текна дека нашата *a stupid version of my name* не сака“

@Samurai Jack
„Без неа не е исто, иако виново е чисто, седам и мислам каде ли е она, ја чекам ко новогодишна бомбона, ајде дојди сега, дружењето со тебе да не ни бега, мислата ми бега, ременот ме стега, го знаеш ли пилето Раде, срца што краде!“

Одете убијте се бе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom