Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга К. крајно сум разочаран од државчево... :mad: Во однос на тоа како ни функционира целокупната живеачка секојдневие, институции, однос на луѓето имам некое чувство дека сме во воена состојба. Ништо ама ништо не функционира како што треба... До кога ли вака ке си патиме од главата. :unsure: :cautious:

Ди Кеј,

Како сме го прославиле именденот на премиеров со @Ilumious @Peja989 и @Клипче , сВака част за дружбата.

П.С. Немој да пиете со Клипче, повраќа по коли.
#Ask @Донев

SREKEN NEKA E PREMIERE DA SI ZIF I ZDRAV NIKOLCE HEROJ NAS MAKEDONSKI POZZ

Дури бев на факултет на предавања, мајка ми сакала да ме изненади кога ќе си дојдам. Сакала да ја зачекам онака елката наредена, со сите лампиони и ламбички кои ќе светат во разни бои. Елката се скршила при местењето, па така нема елка :(

R.I.P Елко, ти шо 15 години, ми ја красеше собата во зима.

Сега ќе го украсувале дрвцето шо растело високо, небаре елка да се чувствува, ама не е то то (n) ко од коњ на магаре да падниш.

Ди Кеј,

Како сме го прославиле именденот на премиеров со @Ilumious @Peja989 и @Комита Ултрас, сВака част за дружбата.

П.С. Немој да пиете со Клипче, повраќам по коли.
#Ask @@Донев

сФе да ви.......

За вакви денови ко денес сум благодарен што сум израснат во АЕРОДРОМ

Драа

На Цассару ваљда днска трењерке на жицу не су му се исушиле:icon_mrgr:
Леј не су му се, овој нигде га нема

Нашиот министер за ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА, поборник за екстерното тестирање и воедно дипломиран на Технолошко-Металуршкиот Факултет у Албанија со 5 годишни студии, не знае што е петрологија и колку елементи има у периодниот систем. Геге.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom