Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да беа курвите пред мртв вакви ќе кампував таму

15424394653_26084b53fa_z.jpg

Какви всушност се

hqdefault.jpg

Здраво драга, како си? Јас преморен фала на прашање. Очи ме болат не сум мрднал од компјутер 4 саати правејќи презентација за растење и развиток на растенијата. Многу глупо, а планирав денес да си пуштам џејмс бонд. Сеа треба да учам македонија у стар век.. Проклетана историја. Ај се читаме ускоро :)

О,колку ми фали времето кога за една жолта БАНКА (банка 10 пара) купував
едно чоколадце со Скоблар,Шекуларац,Бобек,Митич,Беара,Шулинчевски,Дончевски
(често на мајками кога тргаше за на работа сум и велел.Дај една БАНКА)
а тоа внатре и не беше некое чоколадо како денешниве,туку скоро прозирно,некоја шеќерна.карамелна табла.со големина половина од сегашниве животинско царство.

Кајгич - мајгич. Чао, чао - здраво.
io3.gif

Нели бе, кога презентираш своја презентација, треба бар декстопот да си го расчистиш? :D
У ствари не само ако држиш презентација, воопшто... не те нервира такво хаос-иконе-лудило? :icon_mrgr:
На што ти личи ова? На ништо. :D Живи сТрамотилаци. :LOL:

51b050e5afa96f2d4d00002d.jpg

Иначе, вчера по грешка ги откорнав сијаличките од елката. И сеа не свети. :ROFLMAO: Али дон'т тач прекидач, струја кил - вери мач. :ROFLMAO: Сестра ми вика: - Де бре... што ќе фатиш... фатено е.
Битно да смо живи и здрави - још година сто! :Кезец:
Идам да учам, јо - јо!
rapper-smiley-emoticon.gif

Човекот што @kazioX го објавил е легенда, од Валандовско е и сега е во затвор поради педофилија (обид за силување машко дете) Тежок пијаница е, школски е со татко ми. Поентата на постов ми беше дека тоа е инсерт од целото видео. Еве го целото, коа веќе се смееме

Има тресено уште многу вакви математички задачи, но ги нема нив на јутуб. :)

Се’ што разбрав од видеото погоре е:

посерам
математика
или
не знам
е
тоа
300

^ не е посерам ами е посерУм. Требе оше да та учиме. xD Разбери тука нешто да та видум.

И не, воa не говоре баш Валандовски па од тоа да немојш да го разбериш, само е ного пијан излеа. :pos:

Поздрав Драга Кајгано, извини малце за офтопико, ама ного меј јако видеото. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom