Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кеј,

Денеска преживувам на парацетамоли, чај и шумеќи аспирини со витамин ц. И не можем да отидам на гости кај @Andrew
Ќе му направам палачинки да се искупам. Деновиве, да се опоравам прво.

Последно уредено:
Драга Кајгана,

треба да престанам да позајмувам насмевки од моето утре за да им ги подарувам на другите денес.

Драга,

на факс имавме анкета некоја на 5 најбитни ствари у животот.
На прво место си ја ставив сопствената клеточна делба.

На другите 4 ставив други ствари. Ваљда истото требаше, пошо ништо не ми е побитно од тоа телото да ми живее вака така. :D

Драги

Се тешам дека ќе ми е потопло ако јадам чоколадо. Демек дека овие убер-планинарциве што мрзнат бркои на Еверест јаделе чоколадо таму при искачување.

Курац потопло :nesumjas:. Али јебига, нека ужива уста.

Ко да не сум видел чоколадо со години еј. Не дај боже да ме види некој колку имам и како го јадам. Ќе викне егзорцист :popce:.

1499676_10153044931063132_4777231740022036869_n.jpg

Таа малку верба што ја имав во систем и во институции, сега повеќе ја немам.

Draga Kaygana,

neam net
2 dena igram dragon age i se deram na sekoj 15 min noone expects the spanish inqusition! Kako da im objansam zaso sum gi razbudil u 4 am oti igrata se vika inqusition i sum inqusitioner?

prepoln sum so sebe, cela godina vise.

somebody stop me, so bi rekol Jim Carrey.

Иако буквално ништо ново не ми се случува во животов, некако сум препозитивен периодов, ваљда дека празници се ближат, ќе се кркаат сарми и баклави на свети Никола и ќе се твоеме до бескрај во текот на јануари :ojeaa:
Откако ќе поминат празниците ќе почнеме со другариве да го поздравуваме сонцето и тоа 108 пати :popce:
Една песна е причина за ова што ми се случува! Цело време ја слушам и пеам на цел глас.
Спиен по 2-3 саати, станувам во 6 и 30 и пеам, се враќам уморен дома и пак пеам. Мајка ми се крсти и вика дај боже да си ваков цел живот :popce::oleee:
Влагам дома и она ми вика "Сине, дојде?".
Не, знаеш кој дојде?
Кој?
ЗИМАТА ДОЈДЕ снегот снежи, постела ладна не се лежииииииииииии, дојди ми Лено, кој ќе ме згрее без тебе ноќва пуста ќе ееееееееееееееееееееее :pistoldz::ojeaa:
Цело време ми е на рипит, а кога ќе дојде рефренот се дерам на цел глас :cujte:
Цело маало ќе ме слушнело, само се жали мајка ми. Па што? :kruna:
Си имам супер односи со сите, плус старата комшика само ме фали дека ме слушала дека убаво сум пеел :cujte: Се гледа дека е наглува, пошто никој друг во животот не ме пофалил за начинот на кој пеам :boksix:

Деновиве ќе китам елка прв пат после 100 години :duel:
Во недела ќе се патува малце, дестинација ВелеЗ :jajce::dudlac:

п.с. додадов уште едно име во листата кандидати за промена на името ЅЕВАДИН:cool:
Другарката Ева ја прекрстивме во Јевадина или Yevadina, ако Yevadina го пишеш на кирилица добиваш Ѕевадина, а во машки род Ѕевадив :гик:

Последно уредено:
E каде е времето кога ѓеврек беше 5 денари, а кифла 6. И не како сега миниатурни него кифлиште да се најадеш.
Не дека купував, ги штедев по 3 дена парите што ми ги даваа од дома за да купам сличиња со фудбалери. :icon_lol: А сличињата не ми беа за во албум него за мотана да играме. Без влечење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom