Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга К,

Од овие тешки ѓибриња кои немаат ни к од култура ми се гади што се не држи оваа земја...:sick:

Feeling alone во друштво, познато ти е чувството? Ах Кајги, не знам што ми се случува, понекогаш ништо не ме исполнува, ништо не ме прави среќна.... Нешто не е во ред.... Со мене... Или со околинава..... Или со двете! Ќе да е до двете.

Picture 1830.jpg не се чуди, расне и третата кула, фатила веќе над 15, и што е сега чудно тука, е таа трета кула да ти биде за граѓаните од исток резервирана уште од сега. А горе, најгоре на терасата е погоди таму што има предвидено изведувачот.

10703569_299804450222704_1113469241823511606_n.jpg

@Malcolm van den Сабаховић
ваљда ќе те интересира ова..или не..шо те вртам, не можев профилот да ти го најдам па ај вака..а и башка некој лајк ќе соберам применвуајќи ги техниките за собирање за лајкови на @Forrest Gump :icon_mrgr:

Дрга, како можат да ставаат песни за аларм? Океј, општо познато е дека ќе ги замрзиме сите песни што ни биле поставени како аларм, но зошто мора да има песна? Имал ли душа тој што го смислил алармот? И зошто не измислат нешто друго да ме буди наутро? Не знам, што било. Измислија се', нека смислат и тоа. Еве... и фрижидерот нека доаѓа до мене, да ме буди. Ќе го замрзам, барем некоја корист ќе имам. До душа од памет ќе ме вади, од кај па сеа фрижидер да ме буди ( :ROFLMAO: ), ама ќе се привикнам со тек на време. Не можам да ги смислам сите рингтонови што ми стојат таму. Не ги поднесувам од дното на душата. Ми доаѓа нагон да ги исчерупам сите тие што се автоматски вградени во телефонот.

Секоја од тие ме потсетува на сите тие утра кога се' уште не е разденето, јас си лежам во моето најмило креветче и ме буди таа хохштаплерска мелодија! If my alarm is set for 6:00 & you wake mе up at 5:56. PREPARE. TO. DIE. :P Јесте да секогаш се будам војнички, не ми требаат снузови и лесно се расонувам. Ама тоа не значи дека не ми е криво. Нема нешто подобро од легнувањето навечер и знаењето дека дека утре нема да те буди тоа ѕверче. Океј де, знам дека милион отсто има нешто подобро и поважно од тоа.

Ќао. :sleep:

ДК, имам 23 години. 15 години од лежењето во заразното (инфективно) одделение. Оттогаш пијам чај без шеќер... 15 години. И денес мајка ми ми носи чај со шеќер.
Проклетство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom