Дрга, како можат да ставаат песни за аларм? Океј, општо познато е дека ќе ги замрзиме сите песни што ни биле поставени како аларм, но зошто мора да има песна? Имал ли душа тој што го смислил алармот? И зошто не измислат нешто друго да ме буди наутро? Не знам, што било. Измислија се', нека смислат и тоа. Еве... и фрижидерот нека доаѓа до мене, да ме буди. Ќе го замрзам, барем некоја корист ќе имам. До душа од памет ќе ме вади, од кај па сеа фрижидер да ме буди (

), ама ќе се привикнам со тек на време. Не можам да ги смислам сите рингтонови што ми стојат таму. Не ги поднесувам од дното на душата. Ми доаѓа нагон да ги исчерупам сите тие што се автоматски вградени во телефонот.
Секоја од тие ме потсетува на сите тие утра кога се' уште не е разденето, јас си лежам во моето најмило креветче и ме буди таа хохштаплерска мелодија! If my alarm is set for 6:00 & you wake mе up at 5:56. PREPARE. TO. DIE.

Јесте да секогаш се будам војнички, не ми требаат снузови и лесно се расонувам. Ама тоа не значи дека не ми е криво. Нема нешто подобро од легнувањето навечер и знаењето дека дека утре нема да те буди тоа ѕверче. Океј де, знам дека милион отсто има нешто подобро и поважно од тоа.
Ќао.