Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
WhatHasBeenSeenCannotBeUnseen-1.jpg

Не зборам за пораките на фб....

Драга Кајгана,
За многу работи сум контраш од другите. Сите се откажуваат од стариот телефон, за да добијат/купат нов, со подобри карактеристики, а само јас си го сакам стариот, каков и да е, зошто во него лежат многу спомени.
:)

Кајгс,
Знаеш ли што има ново?
Си ја украсив собата конечно (годинава каснам 3 дена). Елка, лампиончиња, сијаличињa, балончиња.... Како мало дете се радувам. :brlav:

А да, после 3 години, си ја укинав и забраната за цигари во соба. Ладно надвор да му ебам мајката, не се издржва појќе.
Ама кога ми идат гости, пак ги праќам на тераса да пушат :gjavol:

Знаев дека кога ќе почнат колоквиумите ќе ми помине несоницата. ЗНАЕВ!
А сега наместо да учам, јас седам тука и тропам глупости.

1342657605416_6807100.png

Ајт поздрав.

ЕДИТ: Живеам за денот кога ќе го натерам @Castiel да признае дека ги чупа веѓите.

Прееска видев едни палачинки шо мајка ми ги беше испратила да ги изедам пред две три недели, а ја глуп сум ги забравил. И гледам расипале се.. Ги фрлив. Бев у депресија пола саат. Сакав да умрам.

:sramezliv:

И во Тетово има глупави возачи ама денес во Скопје во растојание од 100 метри двапати ќе ме удреа. Ај првата кола ја гураа да излезе од бензиска во рикверц и тој во колата не гледаше ни десно ни лево право на улица, ај закочив. А па тој другиот само стотина метри понатаму доаѓа во контра линија директно накај мене со голема брзина, како се спасив не знам :semolam:.

Уштенеам ајвар пробано годинава.Баба ми напраила со зелени пиперки и кога ја прашав зошто ми кажа дека немало доволно сонце годинава.Бабето е фациште, ама на Дедо ми може за малото прсте да му се фати.Утре ќе ги посетам , не сум бил неделава да се посмеам.Таман ќе ми вришти Дедо ми зошто металците пак го испушија, а иронијата да е поголема он ме научи да идам на утакмици.Ех кога ќе ми текне пред 4-5 години мајка ми колку му префрлааше за тоа ,а тој сиротиот ги спонзорираше сите гостовања,реквизити и слично.Времиња кеј,времиња...

Во тесна трка за рекордот: Давање на ист филм на иста програма безброј пати, се Сител 3 со Десперадо и Телма со Coach Carter. Мислам дека не постои бројка која може да опише колку пати ги имаат дадено овие два филма на овие две програми.

Src if sensitivity was size dependant we would look something like this

I ako posle ova Bratz ne e korisen crtan togas ne znam sto ti e

Capture.PNG

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom