Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Не дека првпат сум запрепастена од плативе во Македонија, но навистина се премногу ДЕСТИМУЛИРАЧКИ...Гледам низ огласиве за работа и нема врска дали се бара Продавач, Професор или Доктор...платата ти е речиси минимална во било кој од случаите.Да ме праша некој сега на овие години што сакам да бидам кога ќе пораснам, ќе му одговорам СТРАНЕЦ, странец во сопствената земја...ете тоа сакам да бидам!

Вибрам ѓонов од Планикава ме прави повисок едно 6-7 сантими, ко на штикли се чувствувам :icon_lol:.

Хајлајт на настанот Д. му вика на дечките Ј. има добиено награда за најмлад хулиган, наставникот книга му има дадено, затоа што со татко му заедно го тепаа судијата :icon_lol:.

Драга...

... сите викаат дека додека светот влегувал во новиот век, Македонија сеуште била во средниот век поради турското ропство, па кога се ослободила влегла во новиот век, неколку века покасно од другите. У последниве неколку недели станав се поубеден дека тоа е така привидно и дека државава сеуште ни е заглавена во средновековието. Најтрагично е што имам прилично цврсти аргументи да го бранам тоа мислење без заебанција. Ебате монархијата.

Драга, по се изгледа за Нова Година на концерт пред плоштадот Јадран. ................ ако до тогаш не го прекрстат во Солунско Море :ајнапиво::ајнапиво::ајнапиво:
Се гледаме таму

Девојкиве подоле за 7 години постоење како држава се се она што македонскиот спорт се стреми/еше да го постигне скоро 25 години.

18218_5491bb600c.jpg

бев излезен во саботата, си викам конечно малку бољи живот, ќе свртам некое кругче, ќе си појдам дома после 12 часот, ќе слушам жива музика фино фино.
во Кафичот беа SHINE од пејчино па си реков баткава е лудило гитарист би требало да е добра журка, иако не испадна како шо очекував(супер си беа и ја кренаа публиката на пола настап, очекував покласично рокче, андерграунд да си свират а тие свиреа ПОП) другарите мои место не ги држеше и се бапнавме во ТАБУ.

е сеа другарот мој си има мака со вратарот, можеби има 3-4 пати како го има вратено на врата и не го пуштил да влезе во кафичот.
ПРВПАТ ВО ЖИВОТОТ ГО КОЛНЕВ ВРАТАРОТ ШО НЕ ПУШТИ ВНАТРЕ ДА ВЛЕЗИМЕ.
влегуваш и слушаш "МАЈКА ЖЕНИ СИНА" Цветанка се распукала внатре, кротиња еден куп, фалеше уште некој по пижами да начекам внатре, чаши шишиња летаат на сите страни чиниш див запад е ова.

Шубо си седев дома незнам кој кур ми текна да си излезам надвор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom