Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле драга, знаеш така у континуитет коа ти се дешават глупи ствари, па после убави, епа да.
Варирам како функција од синус на x координата..
И онака највеќе ме нервира, коа телефоно ми стое на пуначо, нели пуне се и зеам извадам го да се јавам на пример да не стојам со наведната глава и после забравам да го вратам на пуначо. Тапуфка.
<3

Денес ми текна на една случка, што уште се чудам кога ќе се потсетам на неа. Пред неколку години имавме нешто ПХВ или проект на хумани вредности, тоа меѓу средните школи нешто беше и нас цел ни беше инхалатори нешто за клиниката во Козле да купиме. И како поминувавме низ школите ширум општината да собереме средства, имаше тројца што донираа по 500 денари, уште многу многу кои донираа по 100/50. И до ден денес се чудам, што им дошло толкава средства на пари да сакат да донираат, а и искрено никој од нас не очекуваше дека некој ќе донира, можеби 2,3 од училна. Загрижувачки е реално што добро дело почнавме чудно да го гледаме, чудно стана некој да е добар во денешно време. Инаку тоа беше и еден од моите поголеми успеси во животот, собравме за 2 дена 30 000 денари и успеавме да купиме 3 инхалатори.

Драга, како тебе сум деновиве, еуфорија и додека спијам.
Не знам на што најмногу да се фокусирам и не можам со сите конци да плетам мисли и планови. Ама покрај се, убаво ми е. :pipi:

Да се надоврзам на Атомска мравка.Метро на метро сме државава и ни каснат возови по 50 минути,ама добро барем рекоа 50 и 50 каснепе ни минута порано или покасно и кога дојде тој од спикерот да го прочита дека дошол меѓународен од Белград и сите стоиме така ко утки пред возов.И да ,па гласајте ги

Драга Кајгана...

Уште 8 дена до мојот лет кон роден крај. При крај сум со вториот договор на Дизни Фентази, брод кој не испадна баш фантастичен за мене. Како и да е... За жал сеуште немам инфо за мојот следен договор. Капак на се, најголемиот кривинаш беше избран за фотограф на годината. Светол момент, церемонијата за прогласување најдобри вработени на Дизни Фентази ја гледав седејќи до Џулиет Иб’рт.

Добра работа во врска со мојот одмор е што ќе имам повеќе време и интернет за форумов. Ќе видам луѓе кои ми се драги и кои ме сакаат и разбираат. Не дека ги нема тука, има, ама децениско другарство > годишно другарство.

Па вака. Од преѓеска се терам и не можам да се натерам да одам да се бањам, единствено нешто што ме поддржува во не-бањањето е миризбата од миоте чорапи. Не, чисто онака информативно, колкуј да си знаете, нели, ако некој е заинтересиран...

Драга до кога со овие нервози бе до кога ке вракам кредити на други луге у пичку матеееееррррррррррррр
Секој ебан месец да ги барам за да вратат тоа што дузат секој ебан месец здравје изгубив секој месец да ја молам да плати кредитот што го дузи со не плака на време се да и ебам сеееееееееееееее
не гледам на пари не сум таков човек али више здравје изгубив секој месец да се ебавам за да ги врати парите кои сум и ги дал све да и ебам
и пак биди добар
и на крај ти испагаш лошиот што се обидуваш да ги донесеш работите во некој ред ......
ми доага да си спакувам парталите и да бегам надвор па што сака нека биде ......
не бе нема зивот ако некој не те изнервира нема
ке се зртувам јас ради други гомна што заглавиле све да им ебам
па уште дзандари ке ми вика за мои пари што сум дошол да барам не бе за такви луге самосмрт друго ништо
покварарени до срз створенја расипанииииииииииииии

Драга денес научив две колешки да се претстават на Македонски. Само да ги видеше какви срцки се дури се обидуват да зборат :icon_lol:
И беа многу упорни можам да кажам, стопати повторив дури не научија правилно да изговарат. А сакат да научат ги гледам се трудат ;)
Плус заинтересирани се за Македонија знаат кај е и сакат да ја посетат. Мислам дека од владата треба да ми дадат субвенции за привлекување на странски туристи :vozbud:
Баш се фини и штета што е продолжен викенд и одат некаде по светот на шетање инаку ќе се дружевме викендов. Ама ајде некој нареден викенд ке се дружиме.
Чао

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom