Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку што има тука страшно интелигентни и забавни дечки, толку има и тенеќиња што на ФБ групиве (мислат никој не ги знае кои се) шират очајни пропаганди кои мислат ќе им пројдат кај масата на народ :facepalm:

communique до рајата:

јас, Змејко сум @Pro Femmina . Мислев дека малку претпразнично тролање ќе биде добредојдено од страна на присутните. голем поздраф, и задолжителен аботус до 30 години, за двата пола!

:icon_lol:
10833749_887235581301002_1861392056_n.jpg

Немам мои лични посебни празни желби и нешта кои празно би ме исполниле, но синоќа помислив оу го сакам тоа, да навистина го сакам тоа, очајно ми треба :icon_lol:.

И глупава песна ме умреа со нејзе овие дивите дечки :icon_lol:.

Драга Кајгана,

Бегај подалеку од човек што најдува триста маани во пиво!

Драга Кајгана,
Ги гледам пријавените на изборот за најубав Кајганџија за 2014 година и се чудам само од една ствар. Тука некаде сме со години, а јас личам постаро од нив. Дали јас стареам побрзо или едноставно стресовите си го прават своето...:(

Драга го знаеш моментот кога за промена ќе земеш нешто да им помогнеш на твоите? Епа така денес решив да го исчистам шпоретов на пелети, и тоа успешно, ама кога го полнев со пелети ми се исцепи џакот сеа низ цела соба имам пелети but I ain't got time for this shit, морам да идам на факултет, моиве ги чека изненадуивање коа ќе се вратат :D

Последно уредено од модератор:
Му купив поклон лаптоп со попуст од аемце преку една друга фирма со задолжницата :icon_lol:, него нема врска ако има 5 години и не знае да пишува важно скапа играчка има сега :icon_lol:.

И како сум растурен овде сега со кабли лапопи мобилни шо се полна гарнтни листови на земја страшна работа...

Не работиме со ситно мала дојди кај чичо :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom