- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.484
- Поени од реакции
- 6.166
Aко беше за тоа мојот пост ќе летнеше во 3 секунди така да немаш гајле и ти и спонџЈас и сунѓерот не знаеме дали е дозволена пријава на малолетници, затоа не ставаме слики![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко беше за тоа мојот пост ќе летнеше во 3 секунди така да немаш гајле и ти и спонџЈас и сунѓерот не знаеме дали е дозволена пријава на малолетници, затоа не ставаме слики![]()
![]()
ќе клам и јас моја слика одма до твојата ќе мислат дека сум со внучето и така ќе поминиЈас и сунѓерот не знаеме дали е дозволена пријава на малолетници, затоа не ставаме слики![]()
![]()
Не можам да се борам со на @wot екстра features-от на неговото тело. XDOd site videni, duri dzenska mi vika @Isak Keyten, taka da sve mi e dzabe.
Ali dobro, ja iam edno neso poise.![]()
На мене ми делуваше како ја да сум ти симпатија!Си ги вртиш сликите и си велиш „Кои се луѓево, побогу??“ И после ти текнува дека позади секој виртуелен лик постои вистински човек кој постира тука.
Супер сте дечки, секоја чест на храброста. Гласањето ќе е ограничено само на по еден член, но сите стартувате со +1 глас од мене.
Само мојот „симпа“ уште не собрал храброст да постира слика.![]()
И ти ко жениве почна по wc-иња да се сликаш?Мајка ми само еднаш ми има речено УБАВ и тоа:
- Море мајмун, ајде марш У БАВча.
Прегледај го приврзокот 108453
Ah be milo malo, dada im dava prednost na pomalite devojcinja da te simpatishat... Ona stoi na strana i se raduva ako si srekenНа мене ми делуваше како ја да сум ти симпатија!
life sucks..
Баш женско ме натера вака да се сликам, брачеда ми а на неа неќам да и скршам меракИ ти ко жениве почна по wc-иња да се сликаш?![]()
Не дека сум геј, и да не ме сфатиш погрешно ама..убав си..само друг пат наочарите не мора на глава да ги ставиш, за на очи се..инаку симпатичен си, дефинитивно не замислував дека имаш долга коса
Ете кој бил по кафаните, во право си. Башка ова е неколку саати пред Саша Ковачевич да гостува во Клуб Експо, затоа ми е драга сликатаЗаинтересираните форумџики може да го пронајдат во гостилница „К“, карши Клуб на пратеници
Погодив?![]()