Xibalba
Господин Господин
ДК,
Најавена е новата програмска шема на нашите телевизии во следните 4 години:
07:00 Добро утро војводо - утринско будење со евергрините на Зоран Настев и Орце Стефковски
08:00 Госпот Бок Исус Кристус-Првио Македонски ЛАФ - Патриотско-патетична емисија за поздрави и честитки од дијаспората
10:10 Среќни рала и опинци - Програма за земјоделците, специјален гостин - Драган Вучич
12:00 Длабоко грло, Контактна емисија со Миленка Неделковска и Мирко Велиновски
13:20 Величенствената малечка невеста Бандини - Срцепарателна турско-индиска бљувотина
16:00 Тревките на баба Рада и чичко Кили, Здравствено-халуциогено шоу
17:00 Титаник - Неосоцијалистичка трагедија со Кумот и буџетот во главни улоги
18:30 Нека лаптопот биде во вашите срца - Верска едукативна програма со архиепископот господин господин Мерцедес_СЛК_V12
19:11 Зајко кукурајко и морковот - Емисија за деца и млади, генерален спонзор - Кока Кола
20:00 Дневник во 8 - Хумористично-научнофантастична емисија за случувањата и процветот во државата
20:69 Сексот и народот - Политичка садистичка крими серија
22:00 Танго и Кеш - Игран филм од српско говорно подрачје, спонзориран од една Македонска Банка
00:00 Пенетрирај ми нежно: Набрекнати и обрежани пастуви од Шипковиц - Еротска драма за меѓуетничкиот соживот во државата
За среќа сите телевизии ќе имаат иста програмска шема, ако пропуштите на некоја Тв ќе може истото да го изгледате на друга Тв.
*Благодарност до Валкан Експрес за инспирацијата
Најавена е новата програмска шема на нашите телевизии во следните 4 години:
07:00 Добро утро војводо - утринско будење со евергрините на Зоран Настев и Орце Стефковски
08:00 Госпот Бок Исус Кристус-Првио Македонски ЛАФ - Патриотско-патетична емисија за поздрави и честитки од дијаспората
10:10 Среќни рала и опинци - Програма за земјоделците, специјален гостин - Драган Вучич
12:00 Длабоко грло, Контактна емисија со Миленка Неделковска и Мирко Велиновски
13:20 Величенствената малечка невеста Бандини - Срцепарателна турско-индиска бљувотина
16:00 Тревките на баба Рада и чичко Кили, Здравствено-халуциогено шоу
17:00 Титаник - Неосоцијалистичка трагедија со Кумот и буџетот во главни улоги
18:30 Нека лаптопот биде во вашите срца - Верска едукативна програма со архиепископот господин господин Мерцедес_СЛК_V12
19:11 Зајко кукурајко и морковот - Емисија за деца и млади, генерален спонзор - Кока Кола
20:00 Дневник во 8 - Хумористично-научнофантастична емисија за случувањата и процветот во државата
20:69 Сексот и народот - Политичка садистичка крими серија
22:00 Танго и Кеш - Игран филм од српско говорно подрачје, спонзориран од една Македонска Банка
00:00 Пенетрирај ми нежно: Набрекнати и обрежани пастуви од Шипковиц - Еротска драма за меѓуетничкиот соживот во државата
За среќа сите телевизии ќе имаат иста програмска шема, ако пропуштите на некоја Тв ќе може истото да го изгледате на друга Тв.
*Благодарност до Валкан Експрес за инспирацијата

И пред пет-десет минути, се вратив од продавница. Лутав низ населба, за да најдам некое малечко шишенче шампон.
Ја мислев некоја ногавица на раце да не сум ставила. 
Обично мајка ми ја уклучува кога ќе дојде евтина, значи накај 10. Ваљда ќе заврши набрзо? 

Веројатно ако чекавме болја сега ГТЦ ќе ни беше во барок стил and so on. Штета што не можам да ги поддржам пријателите од Железара што протестираат против фабриката што ги загадува бидејќи во случајов главам по 15 саати на работа со инжинерска диплома (не дека е голем курац) во работно одело, но шефот во случајов е исто така со инжинерска титула (за работите да не бидат толку трагични), само што и он е од тие 95% на газди кои се правени со ист ист кур, т.е. го интересира се' освен работниците. Но мудрост се стекнува постепено, ако почнеш од ништо и стигнеш до нешто, затоа ни јас ни ти ни 95% од форумов не се сеуште мудри.