Го виде ликон 2 страни поназад како "гледа" 4-ца (идни) диктатори висејќи? Е и мене да ти кажам до тоа дереџе ми е дојдено.
Остани ми со здравје кајги, добра ноќ.
Денов беше ужас. Буквално. Досега не ми се случиле толку глупости наеднаш. И како врв на сето тоа, другарка, фан на Јунајтед, најде да ми се смее у фаца за поразот. Значи не ми се верува колку се очајни.. Ама тоа е. И сега наместо да си легнам, дремам тука и си размислувам како да се фокусирам на книгата. Brace yourself, испити are coming. И така бидна 5 часот, и оди после стани у 8 за факс
Заврши одморот кајги, заврши проклетиов дожд ме следи, ми расипа пола планови во мк, ми расипа летање со балон, уште и долгиов викенд за први мај да го расипе и се супер ќе е!
Ucam eve :-D
Ne sum se pribrala po dozdov ne znaes :-D
Eve sea sednav da ucam, sabajle stanav da vezbam, vezbav i pak legnav :-D hahahah
Pa vikaat ne treba da jades 2 saati pred i posle. Ete, ne jadev haahah :-D
Sea eve ucam, do 186 sum, a do krajot na denot treba do 314, plus od dr predmet ne znam kolku tamu..
Oh shit.
Aj ne mozam uste ednas da kazam 'sea eve ucam' :-D
Aj cao :-D
Само мене ми се случува кога сум на одмор да е зафркнато времето. Кога сум на работа, има сонце. Баксуз невиден сум. @Јунајтед јас би ти ја препорачал кај црвенокосата. @BiG_kIsS , @blue ladybug мислам дека ни треба нова тема, каде што би можеле да цитаме нешто од другите теми или од ДК, без притоа да бидеме казнети, или да завршиме со казнени поени. На пример некаде во играчница. Thumbs up?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.