Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
проклет интернешнл. Во 5 се прибрав дома. Лиска ме пречека одма <3. Ама ме пречека и џипот на комшијата што значи се вратиле од одмор а колку толку раат си бев.
Како и да е, после 12 неам легнато којзнае од кога. Ми се приспиваше накај 12 а и пиво... ама престана да ми се спие и бев у некој чилакс муд. Повеќето околу мене беа слични, имаше добри 3-4 секунди дилеј за секој одговор. Имаше мешања на HTC, THC... дај малце THCто. Што кур си го земал коа нишо не праиш на него, давај ваму. Дечко, пиши си -ping. Што да пишам пинг... ти.. ти... види косата каква ти е :D:D. Абе јас ќе си одам, не ми е удобно овде (а он уствари му го има пропаднато каучот). Што е подобро да ти останам дужен 30 денари или ти да ми останеш дужен 200? Не те разбирам. Па нема да разбереш коа се праиш циган.

Вечер рипит, ваљда. Во секој случај возењето од Маџари до Влае у 5 сабајле со 60кпх ми беше милина.

P.S. поз до една!

Тажна сум...во шок и неверување.
Од пред 3 дена фармацевтската фела остана посиромашна за еден прекрасен научник и неверојатен ум, а опшеството и јас останавме посиромашни за една прекрасна особа, каква што ретко се сретнува. Не знам како да се справам со оваа вистина. Не знам како да го прифатам фактот дека те нема повеќе.
Почивај во мир Биби, ми беше чест што те познавав, а привилегија да те имам за другарка. Како на сите, така и на мене ќе ми недостасуваш...многу...неизмерно многу.

ДК,
1000 мислења :cool: ,а колку долго само читав на форумот без да напишам ништо. И немај гајле, нема да си заминам, барем не сега. ;)

ДК

само едно ќе кажам smile and pack your bags real good baby, cause you'll be gone for a while

Денеска две реченици ми оставија впечаток па така ги тумачам по малку.

1.,Жил Делез- Свеста не е никогаш самосвест туку е свест на она јас што не е свесно за себе
2.Валтер Бенјамин- Во секоја епоха мораме да се обидеме наследството повторно да го превземеме од конформизмот кој се труди да завладее со него.

Драга Кајгано.

Епа утре...утре е тој ден,утре е тој момент:pos:А јас трема...срам,вцрвенетост...Како ли ке биде,што ли ке се случи...Ке има нешто а што е не знам...реков на сите другарки да ми држаат срека...Не гледам на гравчиња но сепак :icon_lol:сакам навистина да знам што ке се случи...не само за утре,туку и за ден потоа...Имам огромни желби како и секој но моите се малку...невозможни.:icon_mrgr:

Се читаме низ темите.

Пола сат гледав како се парат делфини. Ногу беше кул. На крај кога му се пуштија на снимателот. :icon_lol:

Драга,
толку ствари сакам да направам ама пуста јас,не знам од која да почнам попрво.Во главава хаос...
:вонзем:

Вечерва ќе се омрсат верниците од Исламот. Ај со лесно нека им е,и со арно.
А мене еве ме чешка бабава,не ме остава на раат а само што седнав на столчево,бидеиќи цел ден бев на работа,море и пред врата ме чекаше надвор.

Кајги
Им удрело жешково на луѓево у глава,лоша работа.си седим дома и слушам надвор галама,коа излагам иам што да видим.Го глеам комшијава од другава зграда,горе гол соблечен, со сатар у рука:eek:.Му сметале децата што галамеле надвор трча по нив и вика, има да ве исечем ко кобавчиња:vozbud::pos::pos:. Истиот овја не бркаше и нас ко деца,инаку пие ко рус:D,ама очигледно сеа ептен забегал.Ми личеше на Џејсон од Петок 13:pos::pos:

Zoso mora mene da mi vleze nekoj leptir gaden i da mi se pikne vo luster :(((((
Cela nedela nema mirno da spijam bee

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom