Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Напнат ден, многу напнат!Кај физички отепан од работа, па продолжението на денов ме дотепа психички. (n)

Градот заспива и се буди во тешка омарнина.
Воздухот е густ, од човечките судби и приказни, борби и неизвесности, а леба ми, и од асфалтот ќе да е.
На една раскрсница, еден средовечен човек на полноќ проси за лекови (така му пишува на таблата).
Еден млад човек, пак, му дава она што веројатно никој не му понудил одамна - срдечен разговор.
Семафорот светнува зелено и сите поитуваат кон некоја нова неизвесност.
Тие двајца остануваат да разговараат, на полноќ, на една раскрсница.
Бројчаниците одбројуваат секунди, а времето се исполнува со брзање.

Kako si draga kajganche smrdliva? Dobra li si? :))) haha... Inace denov uste ne pocnat vrukj e..
Aj chaos.

kakva zarazna pesnica ej. :cuc:

Ох Кеј немам време за ништо :mad: а сакам на одмооор :love:

Ќе одиме на базент ја и екипата од трибина :icon_lol:, ми вика будала си, после разбра овај а бе вика ти беше шо праеше муабет со шиптарчето џандар за да го пушти :icon_lol:, а и ниеден од колегите не му дојде на помош, кога видоа кои сме....

Чичо за тебе ова заради тоа што како дете ме влечеше по стадион и... Деки, Чешел :(....

ДК ,

Секоја вечер враќање во никое време и првото што го правам е пуштам дота да гледам TI3

NERD сум :pos:

Драга,

Отсега ако сакам да колнам некого, само ќе му речам: Да даде Господ летото на скопски асфалт да го преседиш....:icon_lol:

Btw, чувството кога рано сабајле те будат да ти кажат дека имаш добиено гратис наградно патување за кое мораш да платиш превоз, такси, осигурување и 300 други тракаташки. Погодуваш, на крај "наградата" излегува поскапа од регуларен одмор. Priceless.

Пред неколку години гледав една серија навистина мајндфак. Серијата е Турска и се вика EZEL.
Ме фатија носталгија на ваков напорен и тежок ден... :////

Музикава е врв, а и моментот ( не го препорачувам за некој кој ја нема гледано серијата, а да го погледне видеово затоа што содржи битен елемент кој е во склоп со серијата)

ДК, конечно се пријавив за студентски... procrastination шо да прам, работа воа ноа... И треба по малку да го контролирам спиењето, аларм не ме буди веќе -_- Ај ко не спиев не спиев, сега спијам и за тогаш... But I feel nice, really nice, because of (не ти кажувам :D ) :love:

Кајги те наполнија со Грчки места, повеќе теми има за Грција отколку што има за Македонија, браво.

Има еден дечко на фејсбук Драган Георгиевски, е многу јаки статуси пишуе!
Тоа се статуси!
Секоја чест френд

Новата Мис на Македонија бобобо :love::love:

despina-careva-thumb.jpg

despina-careva-02.jpg

БЉАК!:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom