Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кајги, прв пат ми се случува да ме фајка криза за зелено... ама вај вечер... ;)
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 23:19 ---
кајги, прв пат ми се случува да ме фајка криза за зелено... ама вај вечер... ;)

kajgi pak so tebe 3 smena do sabajle do sedum srckaaaaaaaaaaa
aj ako ti se spie dobra nok ako ne ke ti praam drustvo do kaj sedum sabajle:rolleyes:

Aко некој помал ти соли памет, како тоа правел тој ова, она, слободно речи му- Абе јас ко играв на времето Маhjong на нинтендо, кај беше ти.

Добри рапој да ти излегле во последно, не сум ги начекал досеа... Али убав ден, сив, врнежлив, и мало журка вечерас :D

Цел ден времево се исцеди од врнење, а прскалките на Партизанска си пичат без никаков респект :eek:
Зашто не ме чуди?

И Гага, милион патлиџани имам сечено, и милион пати прстот си го правам масакар, и се тоа ради врвчето што личи на ананас. Или премногу го зафаќам, и пола патлиџан оди јабана, пепел, или па прстот шорка крв, трето нема :mad:

Кајги
Шетај кај сакаш,или кафана со добро друштво,е најдобриот провод.

Денес ми се избаци една комшивка, ја на тераса си го пијам кафето и тутунот, оваа туу бре комшија по цел ден лежиш и гледаш у даљина, кога ќе дипломираш па и кај тебе да славиме. Ели моја дипломираше, па то професориве ја пофалија, сега магистар ќе ја правиме.

Пази ваму, Ели нејзина ми беше школска до 8мо, мајка и висеше секој ден кај класнава да ја оправдува пошо женцкава по цел вечер се шеташе со другарки и шмекаше дечковци од гимназија, пуста желба и остана оти толку беше учена што не успеа да влезе у гимназија, нејсе да не одужуем, се запиша на некој рандом смер на кгф и ете дипломирала. Абе јас видов на фејсу, ама се правев удрен.

Ништо не и реков за то, викам со среќа нека и е, си учеше она уште од основно најбоља беше на поправни, оваа смени неколку бои и се врати во кокошарникот. Она на мене. :icon_lol:

Абе едно тело или мирува или се движи рамномерно праволиниски, јас или лежам или спијам.

Драга Кајгана,

Ги изработувам последните часови на моменталново работно место. После речиси две години трета смена го завршив моето тука. Идеме на нешто поинакво од утре...

Поздрав

Седам кајгич,и си размислувам колку неможам без песнава.Незнам многу песни од Мизар,ама damn,дден неможам без песнава :love:

Драга кајгана, ме немаше некое време. Ај да видиме што убај теми зготвиле кајганџии.

Драга,
Изгледа непишано животно правило е кога во недела нема ништо за правење, кога е многу досадно, нема никаков спорт, времето да биде ужасно лошо. А таман планирав да удрам еден џогинг, да изиграм некоја партија баскет...

Али ќе пројде, не е прв пат да е вака мрачно и досадно во недела.

Некако office space изнад мојег разумења стана интернет сензација по 9гаг сајтови и остали исповраќаници од обиди за хумори, инаку немаше да бидам клише ако напишев: Um yea aко може мамурлакот да не ми трае уште, that would be great. Aма неможам. Иначе Каиги јас сеуште не им верувам на луѓето кои не мочаат под туш.

Драга Кајгана,
Денес се чувствувам прејадено, цел ден од сабајле само јадам, но се чувствувам среќно, а и воедно цело време само ми се пее :)
Но има луѓе кои стварно може да те извадат од такт, со нивнато провоцирање под шифри, што мислам дека полошо од тоа нема, бидејќи подбуцнувањето го прават под шифри, а потоа го користат она ,, не сум јас,,...
Но сепак кој колку сака нека провоцира, јас нема да му подлегнам на провокацијата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom