Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгано,

Ако некогаш се испијаниш, онака камен да се направиш, и ако сакаш да повратиш потоа а не можеш, прочитај ги постовите на Саншајн. Ти гарантирам дека веднаш ќе се излесниш...

Нека ме банират на темата што реплицирав но ако ... не ти се допагаат постои Ignor button..Постои некој кој сака да ги чита.

Ајт со здравје :icon_mrgr:

Драга,
Се мислам помеѓу биолошко оружје или напалм. А..?

I love the smell of napalm in the morning. Smells like victory.

Сефтето сметнување за месецов го направив со Stalker од Андрејчо.
Инаку гледав некој јапански хорор, ама тука се разјадив кајгана и го подбаталив.
То е то, денеска сончево, свежо, вечер веројатно ладно и така.

imnotsayingthisisagreatideabutgiveitagoitmightgiveyouaraiseifyouknowwhatimean.png

Нареден пат вака. :pos:

Кајгано
Мрзу слике тија такфи сс туј искривену кинеску фацу
Мрзу тфитер мрзу фејсбук, мрзу скопско сакам амстел

U depresija ce padnam ne biva voa mn maler sum. Od tolku stanevi za mene ne moze da se najde 1 salam fuu

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 4 Beta

Нема поубаво чувство од она кога некој 70 годишен дедо на работа со солзи во очите ќе ми рече: Фала ти бе момче што ми помогна, да си жив и здрав. Е тоа е тоа. После ова имам воља и енергија за се.:)

Кајганче!
Чудно мајката како некои луѓе ги приметуваат и најмалите промени во моето расположение :). Им sвонам а тие веќе знаат зошто и се спремни да ми дадат совет иако не го барам.
Eh si, ancora non so cosa sta succedendo con me. Sento che non sento, sto confusa. La mia anima è vuota, non so come e perchè. Tutto per me è diventato uguale, senza alcun significato. Non ho voglia di far niente. Soltanto sedo e guardo nel buio. Provo di pensare cosa c'è nel buio, forse lì è l'anima che sto cercando, l'anima che probabilmente ho perso. Meglio che lascio stare, quando lei sarà pronta, ritornerà da me :).
Италијанскиов? Појма неам, онака ми дојде :giggle:.

Кајгано прв пат во животов мразам некој мачор !
Има еден стар дебел жолт никаков секоја вечер буквално се тепаат со овај мојов, ми ја скршија омилената саксија. Покрај одградата кај влезната врата имаме една кајсија, и нашиов мачор секогаш од дрвце и право дома, и сеа овај големиов му се фрла одозгора и го тепа :( a нашево со 2 те рачина се држи за ограда а задните нозе му се провиснати надолу за паѓање :(:(:( , и цела глава му е изгребана, искасапена, искинато месо. Секое сабајле пред влезнана е полно со влакна шо му ги кубел овај дебелиов.
Пред некој ден фати таткоми излезе со пушката да го убивал, одвај го вратив...
Не дека не ми е грдо, али нека си се научи малово да се бори, а ја дотогаш ќе го мразам тој жолтиот.

Кајганче, шо велиш ти, да го мотам ли то помалото? Абе и јас сум за да, ама ептен е мало ова... :pos:

Ќе го унаказам уште мало у животот, не бива ни таа.

И ти не ми се претерувај многу многу, јас треба да спијам, а ти не ме оставаш. Не ми паламуди... :pos:

Драга наша кајгано, што се случува со тебе? Само те снемува?:(

Драго Ганче, фалиш кога те нема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom