Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Најдобра слика што сум ја извадил <3
DSC00203.JPG

rickroll5.gif

Фак, еве како се чувствувам.

Херпес на уста, афти во уста, цела глава ме боли. А утре требаше да имам интеракција. :pos:

Абе Кајги, си се запрашала некад колку мравки има на Земјата? :eek:

Драга Кајгана,
Денов е прекрасен, утрото ми започна со музика и прекрасен доручек. Но сепак ти да не си драга Кајгана денот нема да ми биде исполнет и интересен.
Освен тоа се чувствувам радосно, а воедно и чудно.
Деновиве незнам зошто, но се заразив со песнава http://www.youtube.com/watch?v=7dlqLcrYGog&feature=youtube_gdata_player ..., т.е. таа мене ме зарази, но тоа не значи дека си го пореметив слухот за поп музика :D
Пријателите уште повеќе ми го разубавуваат денот, посебноовие, Кајганџииве :)

Се надевам дека и остатокот од денот ќе продолжи вака :)

додека одев на работа сабајлето, на радио ја пуштија песнава
кеифот огромен ми беше, ме потсети кога бев мал, среќен, заљубен(да видиш да не веруваш) , покрај малку стресната вечер ме опушти песнава малку :)
поздрав

Исфарбана, наџиџана, ќе одам да квичам у библотеката да ми го продолжат рокот за враќање на книгата...
Живото нема баш ного смисла без ќебапи со чубрика, џер у марамица, тулумби и ладна Каменица (м’жете знаат зашто) :sneaky:

Живото нема баш ного смисла без ќебапи со чубрика, џер у марамица, тулумби и ладна Каменица (м’жете знаат зашто) :sneaky:

Идвај насам, ште ходим в Петрич на по една бира и ќибапчита.... :D:D:D:D

Кајганче, Смених си ујлето и сите филтери на мојта кола. И тава сам. Ного ми дојде мерак и ќеф да се измачкам целио со ујле, грес маст, и слични други материии под над врз колата.... Ќеф...
Сега преде како маченце дизело. Само не успејах да го исперам и ми е измачкан... Ај вија денове и тава ќе биде....

Твој
Механичаро Луки

Драга Кајгано...

Би било убаво да има тема:Испукајте се ...За да го изразам незадоволството..Но еве ке те искористам тебе.
Ги почитувам старите луге...Но не можам да истрпам секојдневно да ми се качуваат на глава...Иш,иш...главата тапан ми ја направија за една обична работа...Во моја кука,памет не сакам да ми солите,јасно?Ке успеам како знам и умеам...Сама...
Дајте бре оладете луге...Гледајте си се еден со друг...ама мене - LEAVE ME ALONE да уживам во љубовта.
И толку не знаат да почитуваат приватност?
Ајде да ја свртам работата на светлата страна...
Ке кажам само...Прекрасните моменти ги дофатувам...уживам во нив...Секој момент поминат со него е како од бајките...
Моментално ми недостига...Едвај чекам да се појави...Но кога ке се појави...ке го гњавам со моите "глупости".
И доста...Сега...сега ке отидам да оладам малку...Да вдишам свеж воздух...А потоа...Овошна салата...:pipi:Ми се пие и лимонада...Со лед...И една слатка...Како што беше со него пред некој ден.

7186_573712089338146_1147205878_n.jpg

Can't wait to see him again. <3

Тоа што ми го комплиментираш парфемот не значи дека нема да ми смета што не правиш убави сенвичи.
Ама, френдли фејс гоус а лонг уеј, која-и-да-си-девојко.

Драга кајгана,
се дур постои лицемерието, хармонијатата ќе биде недостижно ниво.
Саде луѓе со маски во белиов ни свет, итаат некаде, како на карневал..
А јас секој ден се будам со креветот над нив, со мисла дека денес е поинаку.
Веројатно и јас се обидувам да стасам некаде, а стигам во ќориот сокак каде димот на маските ќе ме пригуши.
Ме туркаат назад кон регресот, ме потсетуваат дека мора да станам и денес за да продолжам да ја водам борбата против ирационалните битија. Маркантно...Како на филм.

carnival_abs0063.jpg

О кајгано,
чекам уш некоја недела, после или праам самоубиство, или ќе убијам некого.
Сериозно!

Драга ...

дај ми базука да му ја разнесам главата, те молам!!!!!!!!!!!!! Каков кретен еј. Веќе не помагам на никој бе, нека се гони у пичку матер :mad:

Денес сум ги видел најубавите нозе во мојот живот!

Драга Кајгана

Equivalent trade.

Ќе се простам од шеткањето навечер за да заработам некој денар. :гик:

Очекувам повик во следните денови, wish me luck. :X3:

кајги како си ми арна
заглавив оваа вечер со тебе кајги до 7 сабајле сум и денеска и утре трета смена сум
така да ке те напинјам малку со мои глупости
јас лично кајги сум човек кој гледа напред кој се надева дека ке се подобрат работите кој не сака да кука и да обвинува други за тоа што се нашол во некоја непријатна ситуација мегутоа не иде вака бе кајги
да си кршиш свои принципи и вредности во кои веруваш ради други луге па не иде више вака бе кајги и на крај да не го ценат тоа и они на крај ке си го средат зивотот а ти ке останаш со курот во раце не иде тоа така кајги
треба гад да станеш да те ценат иначе ако си добар отиде млад
другари одамна нема роднините се тука само за да те искористат
значи ова што ке го пишам кајги факт е не е лага
факт е дека на сите кога ке им згусти кога ке ги бутнеш до крајната граница си гледаат само за себе својот газ да си го исперат и кога ке ги бутнеш до крај само обвинуваат некој трет за своите грешки во зивотот
толку ли е тешко да признаеш и да прифатиш дека ти си крив за своите проблеми а не некој сосема трет толку ли ви е тешко да ги признате своите грешки па одговорноста ј префлате на втор на трет

не мозам да разберам како има толку нестабилни луге натепале по 50 години нестабилни бе све да им ебам јас а патам заради нивните глупопсти

а и да уште нешто кајги ми се јавиа од општина ме прашаа дали сакам да работам во една приватна фирма за 9000 ден месечно знаеш да показат дека се гризат за лугето од општината дека нема невработени а толку се напнав што ми идеше да им казам нека ја прати градоначалникот керка му да работи за 9000 ден месецно а не ја опнал во фирма со 53000 ден месечна плата тоа кајги

нкеа проба он да зивее и да плати сметки и да се гризи за болен родител со 13000 месечно
али тоа е кајги
па после зашто се намалува наталитетот во македонија
да ги прашам они да одгледуваат семејство и да направат кука со мочани 200 евра месечно

тоа кајги ајде биди ми поздравена

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom