Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми се свиѓа изразов.Се е во главата.
Мозокот може да ти биде најдобар пријател или најогорчен непријател.
Секој сам си бира. Јас го одбрав првото.
И така.
Мојот муабет се однесуваше општо за животот, но и за ситуацијата која ја збориш пак важи истото. Срцето знае кога нешто не е право и кога треба да продолжи понатаму, мозокот и егото ги прават пречките. Едноставно е. Многу. Не е дека е сеедно, ама е едноставно. Само треба системот на филтрирање да се разработи, понатаму се е лесно.Ми се свиѓа изразов.
Но има една ствар што се вика заљубување. А тогаш немаш баш некој прав избор. Срцето тогаш си фура, без да прашаш.
Ех сеа и ти...Мојот муабет се однесуваше општо за животот, но и за ситуацијата која ја збориш пак важи истото. Срцето знае кога нешто не е право и кога треба да продолжи понатаму, мозокот и егото ги прават пречките. Едноставно е. Многу. Не е дека е сеедно, ама е едноставно. Само треба системот на филтрирање да се разработи, понатаму се е лесно.
Не те третира некој како што заслужуваш или како што треба, без разлика дали е врска, пријателство или било што? - Delete, Format, Restart и тогаш и ти и мозокот и срцето ќе си фурате даље како што заслужувате. Се останато е дополнително комплицирање и губење секунди, минути, саати, денови, недели, месеци, години од животот кои нема да се вратат назад, а биле потрошени залудно.
Едноставно е. Тоа што човек не сака и одбива да се пушти од нешто што му е веќе познато е друг муабет и врска нема со заљубување.
Заљубување и љубов се зборови кои пречесто и премногу погрешно се користат.