Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Не знам зошто ти пишувам.Ваљда онака ради реда, пошо одамна не сум ти пишала.Прстиве и даље куцаат иако немам поим за што би ти праела муабет.
Не дека немам што да искажам/кажам, напротив.
Не знам дали сум ваква заради мојата самокритичност, угнетеност, уморност или некој друг фактор.А, и ме мрзи да си направам една анализа.Chi se ne frega.
Само знам дека нешто недостасува, како што пее Ружица. И дека многу "не знам" испаднаа во постов од нигде никаде.
Meh, skip.

Д.
готово фејзбуков стана алманах, табло, фото студио....на се личи само на фејзбук не личи.
матурантиве нападнаа.....
демек леле еј што сме завршиле...СРЕДНО....јак курац.
уште на беби папа мирисаат, а сликите да ги видиш.......бог да чува.......па да не правиме муабет за полу матурантите кога ќе нападнат, после некој месец.

А бе шо се заклучуваш нема да влези никој да те еби насила па и заборавен кучот на врата. Јас оставам отклучено нема проблем првин кучето е опасен чувар после сум јас кој што верувам во валхала и во чесна смрт, не се заебавам :icon_lol:.

Седиме и вика кучето џупците за борби ќе ми го укрделе :pos::pos::pos::pos::pos:, тебе ако ти го краделе кај мене тоа не може да помине :icon_lol:, многу се плашеше еј дрма вика седиме јадиме пијаме и никој да не знае, па кога разбра која ми е мајка, овај М. гомна пројаде вика да го здрмаме малку, а бе нема таму сега јас шо да коментирам, си правиме седенка опуштена на место каде што не треба да се прави :icon_lol:.

"за машко е многу искрен" -рандом муабет со едно чупе додека чекав во социјално, ме убедува дека искреноста не е машка одлика, секако бев кома и шантрав со температура чекав во гужвата и немав нерви да и објаснувам, нека тера :)
2 пати се туширам денеска, омалаксан сум вкрај а неможам да легнам да поспијам, синусиве ме болат аман боже

Бидејќи има членови кои го ценат моето мислење, почнале да ме прашуваат зошто ќе сум си одел, не си одам за стално, туку имам обврски сега засега и не можам да ги остварам ако мислам на овој форум.Така да, обврските на прво место.
Ете, последно објаснување од мене сега засега.Ајде...............

Драга

Добивме ново бифе на факс, и види како како го имаат погодено

484066_10151509579018827_467890230_n.jpg

:X3:

Драга
Сега ак не проумрам јас да не се викам така како што се викам :icon_mrgr:!
Ова лудило е хеј, па турбо цел месец терам, па сега уште еден месец секој ден од 5 до 21 часот....... уу јебемти, после процес на регенерација на ткивава, детоксикација, филање, и враќање килограми назад!
Ќе издржиме уште 3 месеци а, машки?! Бо бо...

Драга, од кога искреноста е лицемерие? Или ја сум назад со времето..

Fire and Ice

Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.

Robert Frost

Добро читам поезија и тоа не само на англиски балканскиве јазици не ги бројам, шпански, португалски, француски....

И?

Пааааааааааа не сум личел на човек кој што чита поезија :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

ако бараш логика во човечкиот карактер, сите проблеми ќе се решаваа со true/false
овие од кабелнет ветар на плетвар да дувни кај мене цело маало нема интернет.

Го допревме дното готово :facepalm:
Во продавницана во ГТЦ за спортски реквизити, дресови, шалови, капи, па и перничиња со знакчиња на клубови и чаши со знакчиња, продаваат и чаши со ЗНАКЧИЊАТА НА ВМРО И СДСМ :tapp:
psn-network-exploit-facepalm.jpg

Мада во сдржавава ништо чудно повеќе таквите чаши да им се продаваат отколку останатите.
Единствена држава каде што по автопат место графити од навивачки групи воглавно, можеш да видиш само заокружи 11, заокружи 15, ВМРО, СДСМ, BDI, PDSH :нинџ:
Исто за запалени бакљи на стадион се добиваат казни, но затоа на митинзи ги има во изобилство.
Убаво ни рекоа пред некој ден господата во плаво, сфатете веќе еднаш, не си трошете веќе време за џабе, навивањето во Македонија ќе згасне милум или силум.
Well...

Бар еден циго ме изнасмеа денеска :D
Конечно да го начекам и јас типот што делка зелка на автобуската на Зелено :D
Купи едно, добијаш 2, супер СЕЦКО, супер РЕЦКО :pos::pos::pos:

Да можам бар да се разбудам
во свет на љубовта без стари долгови
и тие сеништа
во чекор што ме демнеат

Да можам бар да те прегрнам
да не се сеќавам на студој есенски
оние патила
што токму нас не следеа...

А мојов живот - игри без граници
уморна приказна, скинати страници
празни и неиспишани

А мојов живот е вечно паѓање
се да се собере - пораз ќе остане
навики стари во мене

Да можам бар да те разбудам
со кафе утринско, во кревет заедно
па да те бакнувам
тоа го нема одамна

Да можам бар да се заљубам
во мала селанка, на росна ледина
небесно висока,
надолу да недогледувам

празни и неиспишани

навики стари во мене

тоа и ќе остане...

празни и неиспишани

навики стари во мене

тоа и ќе остане...

Драга кајгана се е во овие зборови ... за мојот живот ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom