Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Денешното изгрејсонце беше priceless.Го дочекав со цигара на прозор и свеќа која догоруваше(чиј восок за малку ќе ми го упропастеше бирото, од што бев толку внесена:icon_lol:).
Синоќа - вечер за паметење.Кога отворив очи прееска, веднаш погледот на маса ми се насочи и си се смешкав едно 10минути, дебилче:X3:.
Документите се стигнати на правото место, се очекуваат резултатите.
Го положив првиот колоквиум по најтешкиот предмет кој 3 години по ред го полагам на испит, ќе глеам да не го усерам вториов :icon_lol:.
Концептот на дипломската е смислен, менторката воодушевена.Иако ми е рано, сакам што побрзо да се фрлам на пишување:rolleyes:.
И ми се вежба, ми се скока, една песна ми се уврте во глава од четвртокот.Мора да ја знаеш, старо хитче е и чим го пуштиш те тера да мрднеш од столот:

Драга,
дали има еден нормален у државава? Ако има, добро е, ќе не биде... Некогаш... :facepalm:
Се повеќе ми треба таа куќичката на планина што ти ја зборев. :noze:
Луѓето ретко ја слушаат песнава, а треба да ја знаат. Чао.
It's too late to change events
It's time to face the consequence
For delivering the proof
In the policy of truth

Ментален оргазам!

Mi smo protiv ugnjetaca
I njihovih pomagaca
Legionara i fasista
Ay Carmela
Ay Carmela
Legionara i fasista
Ay Carmela
Ay Carmela

Zelja nam je samo jedna
Da fasista vise nema
Mi nemamo avione
Tenkove ni kamione
Ay Carmela
Nestaje nam municije
Hladan vjetar poljem brije
Ay Carmela

Ne mogu nam bombe nista
Ni oluja niti kisa
Gdje se ova pjesma cuje
Ay Carmela
Ay Carmela
Tamo srce pobjedjuje
Ay Carmela
Ay Carmela

Кајги,
"Starting out to make money is the greatest mistake in life. Do what you feel you have a flair for doing, and if you are good enough at it, the money will come." -има голема вистина во ова, нема ништо поубаво од тоа да работиш нешто што сакаш и што те исполнува, а и плус ако добиеш пари од тоа, задоволството ќе биде уште поголемо:)

kajgi odamna ne sum ti pisal .....
aj neka stoi sea zaa sea ova dodeka ne mi tekne ensto pokreativno ajt

Оф леле, тој ги ебеше, јас ги ебев, оној ги ебеше, тие ги ебеа, оние ги ебеа и сите лица еднина и множина ги ебеа, а тие пак во калугерки ќе се маскирале за 1ви април.:facepalm:
Јас во поп ќе се маскирам, само барам некој ако имат audi Q7 да ми позајмит да ми е комплетна маската.

Драга, се на се добар ден беше денешниот. После 13 месеци фатив на спортска (ако се земе предвид честотата на играњето и начинот на кој ме преебуваат 90% од утакмиците, ова е страшна вест), и имам бесно чувство дека ќе ми тргне на подобро. Иначе оваа вечер помина екстра (и вчера беше ОК, ама денеска некако поарно е), добри луѓе околу мене, реновиран омилен кафе-бар, а она мило суштество за кое ти се пожалив дека и муабет веќе не ми прави пошто сум ашлак, уствари сеуште си е мило и ја осеќам хемијата меѓу нас. Изгледа си ја откривам љубовта (патетично,а?).
Ај поздрав, одамна не сум се почуствувал вака добро, исполнето на некој начин...

Драга, денес тапа... учев што учев уствари замисли... учев... и го ебав уште пола ден онака по грешка, незнам ни времето кај ми летна... И пази, не сум спиел одамна и мислам дека ќе извршам харикири...

п.с. то со харикирито тешко е :D се зезам

Ја би можел цела вечност да потрошам гледајќи во очиве на ле секси Corvus. :love:

Иначе да не биде дека и се лижам на членкава погоре, да ти кажам како си поминав денес, прво учев, па учев, па учев... :cautious:

Драга... премногу измешани чувства, незнам..... кој би можел да заминем негде да одморим од све

Драга Кајгано.

Скупчена во еден мал кревет кој се наога во кошето oд мојава соба...
Лежам и составувам стихови...Стихови за љубовта...Стихови за чувствата...Стихови за страста...За убавината на животот.
Убав е,колку и да мрчи некој...И љубовта е убава,ако е возвратена...Се што имаме е убаво...Треба да научиме да го цениме она што го имаме...А не знаеме,напротив,бараме повеке...А нема причина...Некои ништо немаат.И треба да бидеме срекни со тоа малку во нас...Нели?

pizdive gejski “slavat“Veligden ( ke kazhev neshto , no se vozdrzav- ne sakam da si ja ogresham dushata pred Boga - ne bash denes )
samo chestitki za niv nema da ima - ne, ne sum ni najmalku zloben - tuku ne mi dava dushata odvnatre
A neshto shtom ne ti se saka - ne ide pa ne ide ......
e pa zatoa gejci prokletnici eve vi - NA :pos:
.......etc ,etc :гомце:

кајги бејби, која менталн опуштање беше семинаров :)
демек јога вежбавме, си ја собрав дипломата од федерацијата, здравје боже во декември на државно :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom