Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги постов и го посветувам на една другарка која од тинејџерските години премина во олд тајмерските 20-ти :icon_mrgr:
Да и посветам една песна само за нејзиниов роденден :icon_mrgr:
Колку да се надополни предевечриево на први април :icon_mrgr:

Не за друго, се гребам за десетина ќебапи :нинџ:

Диар Кајгс,
1ви Април ми е дефинитивно омилен ден во годината (океј, после роденденот, годишнината, Бадник, први мај и 28ми август :) ) Само на овој ден можам да лажам колку сакам без да осеќам грижа на совест :) Колку само заебанции имам смислено за денес :sneaky:
Енивејз... Си дојде и април, и мај ќе си дојде а ја уште гајле си неам. Ма на крај краева, зар е битно? И тоа ќе дојде и ќе помине :)
Ааа рано ми е да почнам да спремам колоквиуми, имам уште цели 5 дена :D Срам да ми е, ветив дека нема веќе да оставам се за последен момент.
Иначе, прееска со цимерката смисливме нов рецепт за алкохолен пијалак. Уште е во фаза на изработка, па не смеам да откривам детали, ама првата верзија беше awesome :cool:
Aјде гуд најт:pipi:

Бај д веј StormRage АПРИЛИЛИЛИ!!! Gotchaaaaa!!! :vozbud: :ROFLMAO:

Драга,
Знаеш шо е интересно на овој ден?
На многу можеш да им ја кажеш вистината, па да им кажеш априлилили.
Или за нешто да ги `рчнеш да видиш какво мислење имаат или чувстваа и да знаеш што да си правиш понатаму. :rolleyes:

Драга ...

баш ме нервираат ова хејтериве на секој можен празник, ден, случување итн. Ај бе олабавете малку. Стајте глупа шала на статус, а не Brace yourself глупи статуси are coming и такви срања. Вчера сите го исхејтаа и виножитото. Па што ако ставиле слика, вие ко да не го сликавте случајно.
Ајт.

Заборајв да спијам... јеп... и интересно е :) 1ви април ќе паднат заебанции... Мајмуниве од мензава уште попис, па попиздев 3 сати попис, па шо ебам попис е то бе ало, гладна раја овдека... ги смачкав сите три кутии цигари, редно е да се посветам на малку играње пошо глата чорба ми стана. И то, имат и уште нешто ама не го кажувам то :) не е интересно сите да знаат..

п.с. Не_Сум_ЏинЏер well f*ck you too i knew all the time... almost all the time :D
ајде мислев дека ќе си поубедлива и со квалитетна имагинација али food poisoning? oh cmon... :D
(за малце ќе ти упалеше :) )

Guess what?

happy-bunny-invitations.png

And nope, I'm not even lying. :pipi:

Д.
денеска направив добро дело и среќен сум заради тоа (y)
изгубено детенце го вратив кај мајка му.
во цела гужва маскирани деца, луѓе, стари и млади наеднаш почувствував како некој ме влече за фармерки. гледам мало детенце со солзи на очи, ми вика: -Чичко, не можам да ја најдам мама, помогни ми......
и ја во ум си викам: wtf? чичко? толку изгледам старо? немам ни факултет завршено........
го гледам детево да не се зафркава или нешто слично, сепак таков е денот. имаше 5-6 годиники, беше облечено во спајдермен костим и носеше ранче на грбот.
му викам: чекај, како се најде сам овде?
па вика од градинка ги носеле да се шетаат, ја видел мајка му кај што го чека, тргнал кон неа и се изгубил.
му реков да ја опише отприлика да видам наоколу ама ништо...
ми текна да и се јавам на мобилен, се сомневав дека го знае бројот ама за голема среќа во ранчето имаше на ливче запишан број од дома, моб. татко му и моб. од мајка му.
и се јавив на мајка му, застанавме на повидно место и мајката си го најде синчето. (y)
- леле фала дечко, како да ти се оддолжам? секакви луѓе има ама ете Лука баш тебе те пронашол, фала богу...што ќе правевме ако го изгубевме.....и почнува по новчаник да буричка демек пари да ми даде да сум се частел (абе македонска работа :rolleyes:) и реков нема шанси да земам, ете сеа другарчето е во ред, се најдовте, ја и онака доцнам, мора да одам....чао, поздрав....
и така драга се чувстувам и среќен ама и во исто време се прашувам зошто кај мене идат луѓе кои имаат некаков проблем? или да се жалат или да им помогнам.....o_O магнет сум за вакви работи.......

ДК
мајка ми ме начека кај што гледав game of thrones :facepalm: :oops:

А бе школскава само ја шетате или и ја клецате? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Е многу сум зборувал :icon_lol:, брачкава вика немој таму И. да си прашам ебаго братучед му ја скапа за газ фаќање за коледе, овај оф не рече ако нека остани во фамилијата да не оди подалеку :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Ќе ме женат од по селава сериозно ти викам, да сме се запознаеле е ајде ако ме ареса ќе бидам фин културен, ако не ќе излези на виделина манијакот во мене :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ај да не сум се заебавал таму по 20 декари тутун садат 10 малку и се :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Гони ги бре да ти ебам :pos::pos::pos::pos::pos:.

Бурен ден загинав 500 денари еј ми е мака малку поради тоа, ајде медитација :icon_lol:.

Пмс, врска, бизнис, 2 ретардирани професорки шо утре ќе ми поставуваат блиц прашања, а ја книга немам фатено. Од 8. до сеа, 5то, и пол еве ми е ова нескафе шо го пијам, се пореметив скрос, притисоков кизнај колку ми е. Абе се во еден ден, да ти е*ам и учење и се. Да ви се помочам во искомплексираните професори, си лечите комплекси на деца. :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

Предлагам подфорумот „Општи муабети“ или да се прекрсти во „Црна хроника“, или да се отвори еден посебен таков подфорум.
За разлика од порано кога си кулирав овде, сега добивам тахикардии и благи депресивни периоди.
Срање!
Ќе излезам на улица и ќе пцујам на цел глас. Ќе се правдам дека страдам од Турет синдром, кога веќе никој не го признава хроничниот пмс за болест... :sneaky:

Драга , ретко сум читал хороскоп и слабо верувам во тоа , ама кој враг ме натера сега да го прочитам јас незнам :confused:

Пази што пишува:
Раковите се во вечна потрага по личност од соништата. Доколку премногу бирате, најверојатно ќе останете сами.

... Ме укопа со една реченица :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom