Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Yup, никот на новиот профил ќе ми биди Red. Само прво овај да го преебам, да си го зголемам кулнес факторот. И да брк да пуштам обавезно.

Следна цел во животот: Да фатам женска за време на Светско без ниту еден испуштен натпревар.
Засега имам половичен успех, сите натпревари ми се изгледани.

@kooperativa
Jarhead ги нарекуваат америчкиве маринци/војници. Веројатно само уште еден назив за маринец... Американска работа ;) Има и филм баш со тоа име...

Ко мал никако неможев да ги сфатам луѓето што едвај чекаа да почне школска година и да заврши распустот.... неможам ни сега :confused: Се си има на земјата...

За пола саат полагам усно португалски, а освен да ја испеам песнава мислам дека ништо друго нема да знам да кажам. Се тешам само со фактот дека ова ми е последниот испит од оваа сесија, па здравје повеќе среќа во август/септември.

Види Кајгано,

Кога животот ти дава лимони, ти земи продавај ги.

Кога животот ти дава лимони,направи си батерија.
4lemons_led.jpg

Драга Кајгана,

Како што ми го скратија минатиот договор, така ми го кратат и одморот, но не се жалам, повторно. И онака добар дел од парите кои ги имав заштедено ги имав потрошено. Си го одморив телото. Истрчав на Скопски Маратон, погледав малку НБА, малку свеЦко, можам да фаќам параходот :) За клецање ништо не бидна тука. Тајзи рецитира „никоја нема да те љуби ко македонка“ и во право е човекот, најтерсене се македонките. За среќа моето чоколатце од Јамајка е веќе една недела на брод, па ќе се дружиме наредните 6 месеци :)
Драга Кајгана, дочитање до таму некаде околу нова година.

п.с. Ќе пишувам од време на време кога ќе ми дојде онака да си пишам тука.
п.п.с. Кастро пак се отвори а јас само на отворање пола саат/саат...

пред месец дена беше Sasa Kovacevic , сега е дуото Скопје - Београд.
Што ти згрешивме бе Youtube за ова што ни го правиш ? Од кај ти текна ваква финта ? Аман , директно на google ќе барам песна , па ќе ми даде директен линк , шо те е*ам .

Гледам денеска Холандија - Австралија прва утакмица . Оваа ќе е добра за у кафиќ . Нема потреба од некоја концентрација за мечов .

И што е финтава што нема излезено нов филм ( од тие убавите ) за да слегнам како човек да си изгледам веќе 2 недели ? Срамота .

Кајги, и' се јавувам на мајка ми, да ја прашам како да го направам ручекот:
- Еееј. А бе од кај искочи сеа ова? Кога сум се исекла?
И после неколку секунди молк, мајка ми потполно смирена одговара: - Па добро... не ти е првпат. Ти кога работиш се сечеш, се гориш...
Е сеа, ме утеши. :pos:Ај, ко на кутре ќе ми помине. :D

И уште нешто. Ако некогаш ти речат: - Дојди, ќе гледаме филм. Ти за секој случај прашај си, КОЈ филм.
Гледав два хорори и сега сум малку како потресена. Плус останав сама дома. :вонзем:
Јесте да тоа беше вчера, али уште сум под влијание. Ма у реду је младичу. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom