Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kajg baby,vremeto nestabilno i promenlivo ko nekoj karakteri teski,promenlivi i neznaat so da napravat samo da te oneraspolozat !!! Mizerija ,uzas , katastrofa... fala i prijatno !

Реално сум слаб на рака...
Реално многу сум скромен :icon_lol:, реално за да ме турне некој на рака треба мажиште да биде а не 50 кила сосе патики, и каде се некој куроглав ќе се најде кој што верува во стереотипот дека ако сум голем мекуш сум :icon_lol:, цврсто бате сум јас вежбам помалку, малку повеќе, многу повеќе :icon_lol:, а и исхраната ми е чисто свежо, најубаво...

Ми годи праксава, посебно деновиве сите се фини со мене таму (почит меѓу жени, say what) :cool:

Само што немам време за истовремено работење во ворд во другата половина од денот. :sleep:

Или бар така се вадам, дур си зјаам у празно, спијам, кафе пијам, вифи фаќам. :notworthy:

Ни трага нии глас од пивското стомаче Кајганчее..:LOL:
Feelproudofmyself:love:

Драга, денес ептен сум „пеечки“ расположена. :D Ма да прашањето е кога не сум била. :oops:
Одржав концерт од саат ипол и сеа полесно ми е. :icon_lol: Само се надевам дека нема да имаат кошмари вечерва тие што ме слушаа. :D
Па имав и придружни вокали, нема да бидам само ја крива. :X3: Ептен ми е мило кога со некој ќе се потрефиме со песните. :oops:

Кафе Браво пијам! - Премиум, разбираш!
Пијам и добивам! - Награди, разбираш!
Браво Премиум! - Мало и големо!
За секого по мерка! - Пола кило дајте!
За Цацко бе, разбираш! - Ајде море Цацко почасти кафе, нека пие цела држава!
Ајде! - Нека пие, нека уживаа!
Кафе ако се разбираш! - Премиум разбираш!
Браво Премиум! :vozbud:

Како идеше онаа радио рекламана:
Маестро фото дигитал - Слики во бојаа, за свадба твоја и за цела фамилијааа. Маестроо. :D
Или онаа другана:
Мојот универзитет, за туризам и менаџмент врата ќе ви отвори, кон сиот свееет! :D
Или:
Ти си дечко фин, ама не возиш на плин! Немој да ми глумиш, вози накај Плимонт. Девојчиња, а јас да кажам два збора? :D
Среќна сум, бе Драга. Убаво ми е. Because I'm HAPPYYYYYYYYYY. :vozbud:

Инаку сестра ми купила пиштол на вода. Вчера попара ме напраи. Е денес јас ќе ја поплавам, чу је патошем. :D
Само да дознаам кај го скрила, ќе вии она. :D
Ај, здраво! :D

Кајги,
До кога ли Сунѓерот ќе л'же дека живее у Гостивар?

Иначе у штипов и земја и небо се споија попладнево! Катастрофа...

Последно уредено:
Драга,
Сакав првиот пост да биде позитивен, but won't happen :(
Почнав на "муте" да гледам Светско ради нашиот Панчев. Не сум слушал поголем давеж во животов. 15 минути и почнуваат главоболките од неговите "АНАЛизи" :facepalm:

Дарко Панчев и Златко Калински
......
Како Роберт Плант и Џими Пејџ
Како Двејн Вејд и Леброн Џејмс
Како Биги и Паф
Старски и Хатч
Танго и Кеш
Како Роберт и Панки
Како Тони и Део
Како Сашко и Гораст
Како Силви ИБенд

:cuc::cuc::cuc:

Драга,
Само мене можат да ме каснат 4 комарци одеднаш :вонзем: Треба да се шприцам со тоа новиот спреј и пред кучето да си го шетам у пм. Секој пат. И пред спиење плус. Среќа купив и такво за откако ќе те каснат, ама боље е ич да не те каснат нели :cautious:
Закажано ми е за 9ти :vozbud: Очекував отплика тогаш да биде. Добро е, не им требаше цела вечност да закажат. Има надеж.
Уште 3 дена а? :P Сакам сабота да искочам и да се журкам. Ама ќе видиме што среќа имам.
Времево кога е ладно не ми се станува од под ќебе, кога е топло не ми се мрда од место :X3: Нема чаре...
Старбакс им плаќа школо на вработените :eek: Гледам тоа ми е прво место на листа кога ќе почнам да пополнувам апликации :D

tumblr_mip4yp7v1w1riu06po1_400.gif

И после на вас ви се дешавале фрки..

Summer rains, you can never predict them :icon_mrgr:
#prayforPrzino

Тоа е кога изиграваш фраер, на крај го јадеш највелико. И класика влагаш дома, престанува да врне :X3:
Заборавив кога искочив од дома да си го земам чамецот со мене. Ти ебам скапаните канализации да ти ебам...
Патикиве три недели ќе ми се сушат :вонзем:

п.с. како што кажав и порано VIVA MEXICO <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom