Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајг, од накиснатиот бетон... Времево е закон пошо иначе слабо дишење.

А да, сум се убил од смеење пред малку, глеам слика скроз контрадикторна од тоа што уствари е личноста. Абе да се пукаш вколено :D
Де бе деца, имајте став да го ебам. :D Али да, смешно беше. И дефинитивно особата е сериозна, не е трол.
Друзо нишо, си испазарив асално на dealextreme остајв нешо ко пола плата, таа шо ми беше за живот. И не знам шта чу са собом :icon_mrgr:

p.s. it'll probably be a long, fun summer :love:

Јас не ги разбирам оние што во ВИП, ЕВН, Телекабел плаќаат сметки со картичка или трчаат до банкомат да извадат пари па да платат. Квичат дека имало гужви кога може од дома да плаќаат. Ама ај само ФБ профил знаат да направат, а друго не. :X3:

Драга,
Што убаво си заврна. А баш мислев и денес ќе се печам :D
Имам нов проект :P Скарата ќе си ја претворам во саксија :icon_lol: За`рѓана таква ко што е цела, треба да ја измијам убаво прво, да извадам тоа се` што се љупи и после ќе ја шприцам со боја :D Металик плава :X3: Ќе изгледа убаво. Ваљда... Бар за такви работи знам ме бива бе :P Само после што ќе садиме, јас не сум одговорна :icon_lol:
Треба да фатам да ги сликам верверичкиве некој ден... Си се опуштиле, си одат по тераса кај сакаат :cautious: Се прашувам дали би доаѓале ако и јас сум на тераса... Или треба да ги изгланцам прозориве можеби... Нах :D

Пак јас, Драга. :noze:
Сакав да видам што чудо е ГОТ-ов. :D Ме заинтригира, пошто сите за неа зборат. Ги симнав првите 3 сезони, отидоа 65 гига, за поубава слика демек. Малку преамбициозно од моја страна, дури три сезони. :icon_lol: Претходно другарка ми потенцираше дека серијата не е за секој, али сакав да ѕирнам. :D Изгледав рекордни 7 минути и 22 секунди. Дали ти се верува? :LOL: И ми се згади. И ги избришав сите 3 сезони.
Можда ќе изгледав некако мижеечки, али нејќев да си ја мачам душичката. :oops: Едноставно кога нешто не ти прија...
Алал ви чуфте на вие што ја гледате, ја не можам. :noze: Извињавам на сметња и пријатно. :D

И да... не го сакам бре времево! Ептен флегматично ми делува и не ми се свиѓа тоаа. :sleep:
Ќе си глеам сеа Два ипол мажи и готово. :D

ДК
10322719_10202224887008605_3675451255016753482_n.jpg
:facepalm:

Види Златко, вчера го играв Бразил, денес Шпанија, пред тоа Уругвај. Сеа прашањето е дали неам појма од играње спортска или сум неверојатно малериште? Ти што викаш?

ЧАО; ШПАНИО.......ЧАО.
извини али многу ми е жао

Анчо прогледал фудбал
Ха...ха...ха, и јас да се изнасмеам, сосем случајно овде кај вас на Кајгана разбрав за дебаклов на Шпанциве,
инаку се уште не сум гледал ни една утакмица си немам друга работа та фудбал ќе ти гледам, ја мајката.

Го банирале оној 4НКО и одма се дише. Од кога викам дека треба да се воведе поле „мобилен телефон од еден од родителите“ при регистрација...

^ Е што чика Анчоу, у ваше време да не се играше сс по две топке? :ROFLMAO:

Он: Драа, знаеш кд га нема дрим тим на мтв, не ми се... слуша фудбал : D, ке си глеам на хрватску два, башка слика фршти поише. И да, да ти се пофалу, иам ноо радно место : P

Абре би седнал и јас би изгледал некоја утакмица, ама со Џаич,Облак,Каталински, Сканси, Ачимович, Хаџибегич, Бјекович и....

или согласност од двата родители

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom