Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Draga moja, dozdov opusta !
Eve si pijam kafence, nadvor si vrne, jas pocnav da si go tupam mozokot so nepotreni raboti, pa presekov i si dojdov ovde da si se druzime :) Milina :)
Go sakam dozdov.. go sakam mirisot posle dozdot !

Драга Кајги

Абе овие сакаат да не умрат пред време изгледа.Гледај бе во што сакаат да го претворат нашиот мил Градски Трговски Центар или скратено ние како што си го викаме ГТЦ..

:place::place::place:

GTC%20barokviz01%2002.jpg

Последно уредено:
Dodeka patuvam skoro sekoja nedela,padjat teskite misli do kaj si so zivotot/kade odis.....sega gi delam na 2 dela spomenite. Koga si odam me vlecat nazad,drugiot del vlece na drugata strana......interesno.
Obicno posle nekoj zavrsetok pravime rezime....ama nema potreba sega.

Ispolneto i ima sto da se kaze,na sto da se navratam,okay e.

ubavo li ti e kafeto ispieno samo ?

Драга, дотичниов (кој патем е кодош невиден), сака на туѓа мака да добива лајкови. А како и да не му лајкнуваш кога го има најдобриот аватар !!

оххх кајги нешто денес не сум самиот себеси.... можеби е до дождот, можеби е до мене, но овој е еден од ретките денови кога ме фаќа носталига, тага, депресија... ме фака носталига за тоа што свесно сјебав многу работи, ме фака носталига за татко ми кој повише никогаш нема да го видам, ме фака носталија за мајка ми која сама седи дома додека јас не давам максимум од мене, ме фака носталија за сите личности кој незаслужија да ги отргнам од мојот живот но сепак го сторив тоа, ме фака носталија за секоја ситница.... ме фака носталига дури и за чичо стоилко... НЕ кајги НЕ ! некам да сум ваков подобар сум од ова сакам да ми се врати насмевката па макар и лажна, сакам да осетам тежина на грбот, сакам да насмеам барем еден човек денеска, сакам да му го расположам некому денот... сакам да заврши овој дождлив, тмурен, депресивен, носталгичен, темен ден...

Драга Кајгана,
Додека јас сум во Гостивар види што се му се случува на моето Скопје:( ЕЕЕееееее доста беше, сите ние како Скопјани треба да докажеме дека Скопје е само НАШЕ СКОПЈЕ!!!:sneaky:

Наше Скопје!!!.jpg

Кога ќе испаднеш без животниот сопатник, наочарите, и одвај гледаш 5 метри пред тебе, сфаќаш дека си ќор. Многу ќор.

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom