Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана

Уште од Јануар ми се појавуваше од време на време некое црвенило на кожата под очите, денеска конечно отидов на кожен лекар да ми кажат што е работава.Испадна дека сум имал Сепаросфсафдичен Дермаитаисдиафиис и дека ќе сум си го носел цел живот.
Ми препишаа една маст од 800 ден и ми рекоа да не пијам,пушам, јадам мрсна и зачинета храна, да не пијам газирани сокови.......ФМЛ
И така еве решив да почнам со здрава исхрана и живот, па да видиме до кога ќе терам.

Драга и марсовци долетаа во Драчево :eek::eek::eek:
‘‘Ова некој го управља ,али чоек не‘‘
(сателит е , ама не им кажувам)

Драга,

Ова Скопјаниве со становиве не се нормални, мајке ми.
Остај што се у пичку матер далеку, ами за 30 метри квадратура ти бараат 200 евричи. Без машина за перење, без некој нормален шкаф за алишта, а поимот за кујна за нив е метро на метро.
Јас разбирам дека да имаат и едно купатило плус дома, дека и тоа би го претвориле во станче, али де бе, малце мозок во тоа тиквата нема да ви штети. За тие пари, абе сакам една машина за перење, у пичку матер!
Се осеќам ко за идиот да ме сметаат кога ти го покажуваат, и во спалната ти викаат дека се е најново, а тоа мебелот (шкаф 2на1) од времето на баба ми кога се удавала. Па и многумина се тепале за станот, а она кутра спушта цена. Да бе тетке, ти верувам, рака на срце. :facepalm:
Ќе почнам кога се јавувам да ги прашувам да не им смета тоа што женска ми ќе живее со мене. :pos:

Шо ме нервираат овие кајганџии кои као демек се влијателни овде на кајгана, а во реалниот живот на фејсбук се никој и ништо. :sneaky::cautious:

Кајги конечна одлука донесов денес.Заеби мелачки за бибер,сусам,уров,мак,црно семе,рж,бунгур,просо,соја,кафе,коприва...
од денес само ЧАДОРИ продавам,море и ќе поправам, и ако чуеш некој да вика,ПОПРАВАМ ЧАДОРИ да знаеш јас сум.

кајги чисто колку да ти доловам ситуација со обуката
-ајде николче проектирај го овој цилиндер на таблата во 3 рамнини
-ајде дарко ти оваа коцка со отвор исто така проектирај ја
- сега ти Hurin нацртај го комбето со кое дојдовте овде
why always me пичка му матер

престана да грми, пуштив нешто добра музика и ете пак почна да грми. Ај сеа пак исклучувај компјутери, оти вчера ми го изгоре рутерот.

Кајгано,овој @Acid многу бил лош,ме искара преку порака дека сум бил сеирџија,а само дадов оглас,да не отворам нова тема.

Пошо мислењето ми го избриша,ќе пишам тука :(

продавам тегли за компот,многу поволно...

draga kajgana,

kazi mu na sumata deka sum vlijatelna i na forum i segde i toa me pravi konzistentna :-D
3 10ki iam, use 2 :-D
Ima edno na viber mece sto rika. Takov mi e mozokot :place:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom