Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ставам лајкови на убави слики на аватар, а не на текст...........

Драга,

Одамна никој не ме изнервирал така како оној куртонон што ги брани пандурите за она што го приредија вчера.Да се сретнеме некогаш во животот има дома у подрум да го донесам 2ипол недели со пендрек ќе го мавам на секоја буква зуцната,ќе јаде црвови ко на кралот лав,а надвор ќе соберам 20 деца од маало да му врискаат ко ретардирани.Јас знам дека државава е отидена у курац , ама да има луѓе што се самозадоволуваат од насилство врз деца и нивно малтретирање не можам да си поверувам.Од сега ваквите нелуѓе им посакувам да умрат бавно полека и да гледа како никој друг нема покрај него освен тие што мораат.Све да ти ебам у пичка за крај копиле едно гнасно !

Драга К,

Станав, се расонувам со едно многу добро кафенце, програмичката уклучена и време е да го довршиме тоа што го почнавме утрово, се надевам ќе испадне онака како што го замислувам :rolleyes:

:* од мене до тебе :*

Почитувана,
морам да го споделам сонов со тебе и со другиве фелоу кајганџии. Ептен беше јак.

Ја препорачувам тракава за подбро доживување на дејството.

Вака беше: пред некој ден си „приредив“ маратон со Том Круз. Па така ги изгледав "Oblivion", "Collateral", "Minority Report" и „Rain Man", а на ТВ вечерта го даваа „Бетмен почнува“. До толку бев навлезен во филмовите што дури и ги сонував, ама по свое сценарио. :D Сонував дека ја имам улогата на Круз во Обливион, всушност сонував дека јас сум Џек и дека наместо да поправам дронови, јас уствари бришев меморија на други луѓе. :cool: How cool is that? Но, меморија бришев со оние старите пеликан гумички ти текнуе?! :icon_lol: Многу јако нели?

И така со мисија да избришам што е можно повеќе мемории, процесот се одвиваше на некое ритче во една мала дрвена колиба :pos:, а до таму ме возеше Алфред (Мајкл Кејн) со темно-зелен Ролс Ројс :cool:. Фалеше уште Морган Фримен(вистинскиот не јас :гик:) како наратор и да беше целосно задоволството. Ааа да ја заборавив и Олга Куриленко.:love: И таа беше таму. Е сега беше моја, а не на Томчо. Ха, suck it Tom! :cenzura:
Е понатаму што беше и како беше се’ е сиво, не се сеќавам како заврши ова филмче :(

Тоа е. Ова ни на крај памет немаше да го смислам, ако бев буден... :place:

Ме боле главата ептен деновиве, у недоумица сум. Ми се свиѓаат две особи, на сличен, а сепак на различен начин.

Што ли вреди повеќе, убаво лице или добро тело, сигурното или неизвесното?!

Дилеми, дилеми...

Драга виртуелна пријателке.

Секој со своите маки. Ја пример незнам со цури.

Цура 1. Седиш сам у парк и више е очигледно дека треба нешто да се случи, али пошто си неспособен ништо не правиш.
Цура 2. Ти вика дека маската за први април ти била супер и суптилно те вика да излезете. Али пошто си изгубен забораваш.
Цура 3. И со Цура 3 што успут ги обожава Морфин и Џој Дивижн си на пат да усереш.
Цура 4. Колешката ја чувам за апсолвентска. :love:

Не иде бе :rolleyes:

Како што напишал некој во коментарите , испеј и го ова на некоја и тангата сами ќе и паднат.

John Legend :cuc:

Да се надополнам ... и официјално сум заљубен. :pipi:

Whats going on under that beautiful smile?:love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom