Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Za druzenje ti vikam super brat, no poprvo bi se utepal !

@RickyLFC9 мора да признаеш, Проева те има инспирирано за постов, претпоставувам во брзо време ќе полагаш кај неа.
Како и да е, камо луѓето да го имаа тој пристап кон историјата... немаше толкави идеали да се градат денес.

Драга Кајгана,

Денес паднав од мотор. Страшното не е што се испокршив, туку што си го скршив телефонот кој го купив пред само четири месеци и за кој издвоив добар дел од мојата заработка. Се убив од плачење. Го однесов на сервис и ми рекоа дека ќе го добијам за 3-4 недели. Не добив телефон за користење во меѓувреме. И така, сега немам телефон и имам помодрено бутче. Неделава и онака ми тргна наопаку, но ова ме докрајчи. 2014 дефинитивно не е моја кучка :(

Драга,
Си го шетав кучето денес и си размислував. Колку се само слични кучињава со децата...
Трина, боксерот што го земавме во декември, очигледно немала многу во нејзини 3 години што ги поминала кај некој идиот што очигледно не се грижел за неа воопшто. Па така, сега кога и да види играчка, било каква, се радува ептен, да ти е милина да ја гледаш. Стално ме смее, колку и да не ми е денот. Начинот на кој се радува, онака зрачи. И денес додека ја шетав, ја пуштив сама во едно поле, и кога почна да трча и да се радува... Како човек да не се насмее? :D Онака мерак да ти е да ја оставиш да трча. Ко мало кученце кое не видело ливада со суви лисја никогаш во животот. И очигледно реши дека и треба туш да удри пошто фино лепо си скокна во реката :pos: Незнам дали не очекуваше дека е вода, или скокна по нешто, везе неам, ама фацата и беше прајслес :LOL: И после тоа уште поише сакаше да скока, да игра. Срцка е, на се` се радува. Да ти е мерак да ја однесеш негде или да и дадеш нешто.
А не оние другине 2 (добро 3 се, ама тој стариот само спие па не го рачувам :D), размазени до даске. Им купиш играчка, интересна им е првите 5 мин и толку. Ги изнесеш на прошетка, колку и да се надвор, малку им е. Неможеш да ги направиш среќни многу лесно. Им пружаш прст, рака ти зимаат. Исто ко деца :D

Д.
Како викаат постарите? “Дај му на човек пари и власт па ке му го видиш вистинското лице“.
А ние помладава генерација сме на нешто попросто: “Нека си фати другар женска па ке му го видиш вистинскиот мозок“. И не дека ми е стало до толку ама чудно ми е бе толкава трансформација да напраат за толку краток период. А другари од средно што се вика. Шта чеш?!

Драга whaaaaaat...Се разбудив со 10 денари у гаки
slaphead.gif
...WTF happened last night? I don't recall any memory of that...
Оф се ме боли, најверојатно вака
stretcher.gif
сум стигнал дома!? Никад више НЕМА да пијам ракија, убо не пиев знам шо може да се деси, од кај идејава синоќа??? Главава ја осеќам ко селски тапан...цедев лимунче и јок не помага, цинично ми кажа мајками дека и цела плантажа да исцедам нема да ми помогне...
Више пола саат го пишувам ова, и незнам ни што сакам да пишам веќе...
smiley-shocked035.gif

Драга кажи чаре...

Picture 1407.jpg Одлично му тргна на одличниот, 1 година,1 ден, 1 тема,1 мислење, 1 допаѓање, само напред, да се множат.

gi nakurciv mu raspravam deka prijatelot zema 100 evra za prezentator a taa siromaskata taka za bez pari se aka :icon_lol:

ne e problem ke se snajdime

Relief. Kolokviumi - done.
Mislev deka ke sakam da spijam ama nekako i posle kupeni trista trakatanci i izodeni prodavnici, uste sakam da odam, ako me boli glava. Nadomest na steta. Stetata pregolema. Principot na ednakvost seuste ne e zadovolen.
Mi trebaat novi cvikeri.

Е*ате годината е*ате...

дознав дека за да се одморам како чоек не ми треба во лето 10 дена покрај море/езеро, доволно е стариве од дома да ги испратам на неколку дена и после рај :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom